NRK Meny
Normal

Odd Nordstoga på ny Norgesturné

Onsdag starter Odd Nordstoga sin nye Norgesturné i Larvik. Torsdag kveld spiller han i Skien og til helgen er det hjem til Vinje.

Odd Nordstoga

Onsdag starter Odd Nordstoga turnèen sin.

Foto: Petter Melsom / NRK

Odd Nordstoga gleder seg til å spille for hjemmepublikummet.

– Det blir kjempeflott, sier han.

Nordstoga forteller at han ikke kommer til å jobbe med en ny plate under turnéen. Det gidder han ikke, da vil han heller nyte det å være på turné.

– Det er nokså intenst å være på turné. Også er det veldig moro, det er da jeg ser responsen på sangene, understreker han.

Nytt materiale

Nordstoga forteller at han først og fremst skal spille materiale fra den nye plata «November», men at han også skal spille sanger fra tidligere plater.

– På den nye plata er folkemusikkelementet tonet noe ned, men jeg håper jeg tar det igjen i teksten, sier Nordstoga.

Han gleder seg til å se hvordan publikum reagerer på låtene.

– Jeg har et bredt publikum og det syns jeg er veldig stas, sier han.

I følge hjemmesiden til Odd Nordstoga er dette turnéplanen.

 • En time ekstra kjøring

  E18 er stengt ved Gjerdemyra utenfor Kragerø i sørgående retning. Omkjøring skjer via Drangedal og Treungen. For reisende mellom Kragerø og Kristiansand gir det over en times lengre reisetid.

  Gjerdemyra
  Foto: Astrid Wåsjø Simonsen
 • En seier på fire kamper

  I eliteserien i bordtennis for kvinner vant Notodden mot Vikåsen, mens det ble tap for Bodø, og B-72. Notodden spilte uavgjort mot Drammen. Dermed tok laget med seg tre poeng fra helgens kamper som ble spilt på Notodden.

 • Golfbane under vann

  Golfbanen på Gumøy i Kragerø står under vann. – Banen var i utmerket stand helt til regnet kom, så jeg tror dette skal gå bra, sier styreleder i Gumøy golf AS Jarl Wist. Det anslås at omkring 20 mål ligger under vann.

  Gumøy golfbane
  Foto: Roy Isnes