NRK Meny
Normal

Kan Odd snu dårlig hjemmestatistikk?

Odd og tremålsscorer Espen Ruud hadde mye å glede seg over etter seieren over Lillestrøm sist. Få oppdateringer direkte og se om Odd kan klare å komme over formsvikten på hjemmebane mot Stabæk.

Ruud

HISTORISK: Forsvarsspiller Espen Ruud ble hattrick-helt da Odd vant 4-2 over Lillestrøm på overtid.

Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

Odd har fire strake hjemmekamper uten seier, samtidig som laget ikke har vært i toppform i det siste. Etter seieren mot Lillestrøm sist, har de likevel inntatt sølvplassen igjen.

Stabæk på sin side ligger nest sist på tabellen, men har spilt de siste seks bortekampene uten tap.

Odd har likevel vunnet de siste fem oppgjørene lagene imellom.

Følg kampen her: Sportsresultater

 • Kan ta tid

  Det kan ta tid å reparere synkehullet i Skien. Oppsynsmann Finn Bjørn Lunde i Skien sier det er brudd på en hovedvannledning. – Vi må finne lekkasjen før vi kan få tettet den. Hullet er to meter i diameter og en meter dypt.

  Synkehull i Skien
  Foto: Lorentz Berg / NRK
 • Synkehull

  Det er et stort hull i veibanen ved Blekebakkvegen i Skien. Politiet melder at kommunens ingeniørvakt er varslet om synkehullet. De har sendt en patrulje til stedet for å hindre at noen skader seg.

 • Imingfjell brøytes ikke

  Det blir ikke brøyting på Imingfjell i dag, melder Statens vegvesen. Reinflokken på 1000 dyr er fremdeles øst for fylkesveien. Rolf-Helge Grønås i Vegvesenet sier de følger bevegelsene til flokken. De vil begynne og brøyte så snart det er en endring.

 • Skal satse på jenter

  Telemark fotballkrets styrker fokuset på jentefotball og ansetter tidligere landslagsspiller Trine Rønning. Rønning skal utvikle jentefotballen i Telemark, og jobbe for å få opp rekrutteringen. – Dette blir spennende. Jeg gleder meg veldig, sier hun.

  Trine Rønning
  Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK