NRK Meny
Normal

Odd-målvakt utestengt

Målvakt for Odd Grenland Rune Almenning Jarstein, får en kamps karantene for sin opptreden under kampen mot Lillestrøm 12. juli.

LILLESTRØM 20060712: Odd Grenlands keeper Rune A. Jarstein fikk rødt kort av dommeren.
Foto: Heiko Junge / Scanpix

Det er disiplinærutvalget i Norges Fotballforbund som har gitt Almenning Jarstein karantene.

Det var i seriekampen mellom Lillestrøm og Odd Grenland at målvakten reagerte ved å kaste en ball i brystet på en motspiller. Dommeren viste ham da vekk fra banen.

Almenning Jarstein har allerede stått over helgas kamp mot Start, og er dermed klar for bortekampen mot Molde førstkommende lørdag.

 • Odd tapte

  Vålerenga slo Odd 2–1 i kveld. Bilal Njie scoret kampens første, men også Odds eneste mål.

 • Gasslekkasje på Herøya

  En gasslekkasje på Yaras anlegg på Herøya er under kontroll etter at 200 liter ammoniakk lakk ut. Det forteller operasjonsleder Vidar Aaltvedt hos politiet i Telemark. Lekkasjen skjedde litt over kl. 1700 i dag. Ingen personer ble skadet. Målinger i området viser at det nå ikke er fare for liv og helse. Politiet og bedriften skal jobbe videre med å finne ut av årsaken til ammoniakklekkasjen.

 • Helikopter rykket unødig ut

  Et helikopter fra Sola rykket ut til Kvinesdal i forbindelse med aktivering av SOS-funksjon på en smartklokke, men det viste seg å være falsk alarm. Hovedredningssentralen ber personer med slike nødsendere om å sette seg inn i hvordan de virker.

 • – Nedslående kontrollresultat

  To personer mistet førerkortet og 24 personer fikk bøter i en trafikkontroll i Gransherad søndag. Barn med rattkjelker gikk langs veien mens kontrollen pågikk.

  – Resultatet av dagens kontroll var nedslående. Det som er helt sikkert er at UP vil besøke Gransherad igjen, skriver politiet på Twitter.