NRK Meny
Normal

Odd knuste lillebror Notodden

Det var klasseforskjell da vertene på Notodden tok imot eliteseriespillerne fra Odd. Storebroren fra Skien viste tidlig hvem som var best og vant cupkampen komfortabelt 4–0. Se målene her.

Målene Odd - Notodden

Odd satte ballen i nettet hele fire ganger på Notodden. Se alle målene.

Cup er cup, og hele Notodden håpte på et mulig cupmirakel da de tok imot storebror Odd på hjemmebane i tredje runde av NM i fotball.

Lokaloppgjør har alltid en egen atmosfære og kan ofte by på overraskelser, men i kveldens kamp var det liten tvil om hvor seieren ville havne.

Se video:

Om 4-0 seieren.

Klasseforskjell

For det ble tidlig klart at det var klasseforskjell på de to lagene. Notodden fikk den verst tenkelige starten da Odd tok ledelsen etter bare fem minutter. Målscorer var Bentley, som sendte ballen i nota etter å ha fått et flott innlegg fra høyresiden.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Bentley

Odd-spiller Bentley fortsetter å vise gode takter. I cupkampen mot Notodden satte han inn 1–0 etter bare 5 minutter. Og målet hans ble det første av totalt fire nettkjenninger for gjestene fra Skien.

Foto: Henning Tveito

Odd fortsatte å dominere kampen, men det tok en halv time før laget på nytt scoret. Fredrik Nordkvelle satte inn 2-0, med en elegant lobb over keeper, etter å ha blitt fint fremspilt av Håvard Storbæk. Allerede da virket det klart at oppgaven ville bli i største laget for hjemmelaget.

– Nå blir det vanskelig for Notodden, sa NRKs kommentator Tom Ole Buaas.

Notodden hadde knapt fått spilt på Odd sin banehalvdel, dominansen fra bortelaget var nærmest total. Like før dommeren skulle blåse av før pause ble det 3–0 til gjestene, ved Ole Jørgen Halvorsen.

Se video:

Ute av cupen.

Nedsablingen fortsatte

Og det var ikke slutt med det. Like etter pause ble Halvorsen tomålsscorer, og stillingen var 4–0. En fortvilet Notodden-keeper raste

Da innså nok selv de aller største optimistene blant hjemmefansen at det ikke ville smelle noen cupbombe på Notodden.

Etter det dabbet kampen en del av, og det ble ikke snakk om de helt store målsjansene for noen av lagene. Odd cruiset inn til en komfortabel borteseier og er ett steg nærmere Ullevaal og cupfinale.

Fakta fra kampen

Notodden–Odd 0–4

Målscorere:

Bentley (5)

Fredrik Nordkvelle (35)

Ole Jørgen Halvorsen (45, 48).

Se video:

Fevang snakker om cupkampen.