NRK Meny
Normal

Odd skifter ut halve laget

I kveldens eliteseriekamp mot Molde har Odd skiftet ut halvparten av spillerne som startet den imponerende kampen mot Elfsborg.

Dag Eilev fagermo

HVILER SPILLERE: Odds trener Dag-Eilev Fagermo har byttet ut mange av spillerne som startet i kampen mot Elfsborg.

Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

Odd vant 2-0 mot det svenske laget Elfsborg i europacupkvalifiseringen torsdag. Trener Dag-Eilev Fagermo mente Odd spilte opp mot sitt beste.

Men mange av spillerne var slitne etter kampen, og det var knyttet spenning til om Fagermo ville hvile spillere. Det gjør han.

Her er laget som starter kveldens eliteseriekamp mot Molde:

Sondre Rossbach, Espen Ruud, Lars Kristian Eriksen, Steffen Hagen, Emil Jonassen, Ardian Gashi, Håvard Storbæk, Oliver Berg, Ole Jørgen Halvorsen, Chukwuma "Bentley" Akabueze og Rafik Zekhnini.

Benken er full av spillere som startet kampen mot Elfsborg:

Thomas Grøgaard, Fredrik Nordkvelle, Jone Samuelsen, Olivier Occéan og Fredrik Oldrup Jensen. Pape Paté Diouf er utlånt fra Molde og var uaktuell til å spille kampen.

Kvartfinale i cupen

Det er bare få dager til Odd skal spille kvartfinale i cupen mot Sarpsborg.

Trener Dag-Eilev Fagermo har tidligere sagt at han ønsker å stille et godt lag mot østfoldingene for å komme til en eventuell semifinale i norgesmesterskapet.

Laster innhold, vennligst vent..

– Ingen klare svakheter

Samuelsen

Odds midtbanespiller Jone Samuelsen starter på benken. Han spår en jevn og tøff kamp.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Både Molde og Odd har hatt dårligere resultater enn man kunne forvente ut fra forrige sesong.

Odds midtbanespiller Jone Samuelsen sier at utskiftninger i laget kan være noen av forklaringene på at Odd ikke har hatt like god flyt som i fjor.

Samuelsen tror det blir en tøff kamp mot Molde i Skien.

– Moldes styrke er at de har gode spillere i alle posisjoner på banen. De har ingen klare svakheter, sier Samuelsen til klubbens egne nettsider.

Hør kommentering fra kampen her.
 • Mann stoppa i 164 km/t

  UP har stansa ein mannleg bilførar på E18. Farten var målt til 164 km/t i 110-sona. Politiet har beslaglagt førarkortet og meldt føraren.

 • Alt bra med dei involverte

  Natt til i går krasja ein lastebil med seks travhestar med ein elg i Vinje. Vidar Syvertsen i Syvertsens hestetransport seier at etter forholda går det bra med dei involverte. Hestane har vore til sjekk, og alle menneske er skrivne ut frå sjukehuset.

 • 11 års fengsel for drap

  Den 53 år gamle mannen frå Skien, som har vore tiltalt for drap på sin eigen far, vart i dag dømt til 11 års fengsel. Drapet skjedde natt til 7. mars i fjor, da tiltalte slo faren med ei vektstong.

 • Hjelm seld for 10 101 kroner

  Hjelmen Karsten Warholm hadde på seg da han feira VM-gullet på 400 meter vart auksjonert bort under TV-aksjonen i går. Hjelmen høyrer til Rune «Tribune» Eikeland frå Porsgrunn. Det høgaste bodet kom på 10 101 kroner.

  Andreas Thorkildsen og Karsten Warholm
  Foto: NRK