NRK Meny
Normal

Odd hviler halve laget mot Notodden

Trener Dag-Eilev Fagermo hviler flere sentrale spillere mot Notodden. Her får flere av dem beskjed om at de starter på benken i cupens 3. runde.

Odd hviler spillere

Elba Rashani, Thomas Grøgaard og Fredrik Oldrup Jensen er blant spillerne som ikke får starte i cupkampen mot Notodden. Herolind Shala (til venstre) får derimot spille mot sin gamle klubb.

Foto: Tom Ole Buaas

Håvard Storbæk skal for første gang i sin karriere spille sentralt på midtbanen, mens det blir store endringer i forsvarsrekka. Odd-trener Dag-Eilev Fagermo har likevel stor tro på seier i lokaloppgjøret mot sin gamle klubb.

Frode Johnsen starter

Jone Samuelsen, Fredrik Oldrup Jensen, Elba Rashani, Thomas Grøgaard er normalt sentrale spillere i Odd-laget, men de er likevel satt ut av laget før prestisjeoppgjøret mot Notodden. Samtidig er Fredrik Semb Berge uaktuell etter sin operasjon.

Semb på trening

Fredrik Semb Berge så dagens trening fra sidelinja. Han har stor tro på laget sitt mot Notodden.

Foto: Tom Ole Buaas

Dermed stiller trolig Odd følgende lag mot Notodden: Andre Hansen, Jarkko Hurme, Lars-Kristian Eriksen, Steffen Hagen, Emil Jonassen, Fredrik Nordkvelle, Håvard Storbæk, Herolind Shala, Ole Jørgen Halvorsen, Frode Johnsen og Bentley.

– Risky business

Den største overraskelsen er utvilsomt Håvard Storbæks nye rolle. Fagermo tror Storbæk vil gjøre en god kamp som sentral midtbanespiller.

– Dette er noe vi gjør siden vi mangler både Jone Samuelsen og Fredrik Oldrup Jensen. Da mener vi Håvard med sin erfaring og sin tøffhet vil være best, i en kamp der kanskje motstanderen vil krige en del.

– Hvor mye har han fått testet seg i den posisjonen?

– Vi har ikke fått testet det. Han har aldri spilt der, så det er litt risky business. Håvard er rutinert og han er en viktig spiller for klubben. Nå får han i hvert fall spille kampen, sier Fagermo.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo intervjuet før cupkampen mot Notodden.

Skader hos Notodden

Notodden har flere spillere som sliter med småskader foran den viktige cupkampen. Trener Kenneth Dokken vet ennå ikke hvilke spillere som er tilgjengelig og venter derfor til kampdagen med å ta ut laget.

I søndagens seriekamp mot Asker stilte Notodden med følgende lag: Nicolai Larsen Berg, Even Parkstad Johansen, Steffen Jenssen, Morten Fevang, Andreas Granerud, Borgar Velta, Henrik Gustavsen, Mats Skårdal,
Martin Brekke, Kamal Saaliti og Martin Holmen.

 • Håper togene går torsdag

  NSB måtte i ettermiddag kansellere tre avganger på Vestfoldbanen i rushtiden. Grunnen var at togsett hadde blitt stående i Skien på grunn av signalfeil. Målet er at alt skal gå som normalt i kveld og i morgen tidlig.

 • To nye bud på het Pors-spiss

  Både Odd og Fredrikstad har kommet med nytt bud på Pors-spiss Tobias Lauritsen, melder TA. – I utgangspunktet er vi fornøyde med begge budene, sier Erik Skredtveit i Pors til avisen.

 • Møter UDI i retten om Bolkesjø

  Eierene av Bolkesjø Hotel i Telemark og UDI møtes i retten i februar, skriver Varden. Årsaken er uenigheter etter at UDI vraket Bolkesjø som asylmottak, og sa opp avtalen som blei inngått i 2015. Saken skal gå i Oslo tingrett.

 • Framleis 40 husstandar utan straum

  40 husstandar er straumlause i Siljan og Skien. Fleire mista straumen etter det kraftige snøfallet i går. Tor Bjørn Omnes i Skagerak Energi seier at dei har store mannskap i gang for at alle skal få attende straumen i løpet av onsdagen.