NRK Meny
Normal

Frykter tøff åpning

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo er forsiktig optimist før sesongstarten søndag.

Fagermo

Odd trener Dag-Eilev Fagermo har tro på at kontinuitet og at de nye spillerene inn vil løfte Odd i denne sesongen.

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

Til tross for at Skiens-laget er ubeseiret i treningskampene denne sesongen, holder Odd treneren fast på at ambisjonene kun er å slå fjorårets syvende plass.

– Den høsten vi hadde i fjor og det at vi har fått styrka laget gjør jo at vi selvfølgelig er optimistiske. Men vi har en tøff start, hvor vi møter Rosenborg, Molde og Strømsgodset i løpet av de fem første kampene.

Slik skal Odd endelig få en god vårsesong

Spillere som tåler mye trening

Fagermo fremhever kontinuiteten som en av de viktigste årsaken til at klubben har prestert så godt i oppkjøringen.

– Tidligere har vi måttet erstatte flere sentrale spiller, i tillegg så har vi nå flere som tåler å trene mye. I tillegg har de nye spillerne gjort trenings hverdagen bedre.

Seneste i helgen slo Odd Lillestrøm 3–1 hjemme, tidligere har de også levert sterke resultater mot både Rosenborg og Strømsgodset.

– Treningskampen skaper selvtillit og du får bekreftelser på at det du gjør er riktig. Men Brann tapte vel hver eneste treningskamp og tok seriegull, så vi har ikke fått noen poeng enda. Men det er klart, presterer vi slik som vi har gjort på vårt beste i treningskampene kommer vi til å ta mye poeng.

– En entertainer

Bentley

Bentley er tilbake igjen i Odd denne sesongen etter opphold i Brann og Kina.

Foto: Solum / SCANPIX

Siste mann i dørene på Odd stadien er Bentley. Han har Fagermo stor forventninger til.

– Han imponerte meg allerede nå som han kom tilbake, selv om han ikke er i den forfatningen han skal være. Så vi har en jobb å gjøre rent fysisk, men det skal gå fint å da har vi en klassespiller, en entertainer.

 • Lange køar ved Geiteryggen

  Riksveg 36 er stengt mellom Moflata og Fjærekilen. Ein buss har sett seg fast, og det skaper også problem for vogntog og personbilar. Klokka 0930 blir det meldt om fleire kilometer lange køar på begge sider av Geiteryggen.

  Trafikkprolbem på riksveg 36 ved Geiteryggen
  Foto: Bo Lilledal Andersen / NRK
 • Barneskolen i Siljan er stengt

  Midtbygda skole i Siljan er stengt i dag på grunn av strømbruddet på Holtesletta. Det melder skolen på sine egne nettsider tirsdag morgen. – Elever som er på skolen blir tatt hånd om. Vi ber dere om å hente dem så raskt som mulig siden skolen er uten strøm, skriver skolen.

 • Meir enn 2000 straumlause

  Mellom to og tre tusen husstandar i Telemark er utan straum. 1800 husstandar er straumlause i Skagerak Energi sitt forsyningsområde i Telemark. Dei fleste av desse ligg i Skien. I Drangedal er fleire husstandar i Kroken og på Henseid straumlause. Det har vore fleire andre straumbrot i Drangedal, men i fylgje nettsidene til e-verket er desse retta. I Vest-Telemark er det framleis straumlaust på Spjotsodd mellom Kviteseid og Vrådal.

 • Tre har knekt på Gulsetringen

  Trafikken står stille på Gulsetringen i Skien på grunn av mange tre som har knekt over vegen. Det er mannskap ute som ryddar, men trafikken står stille nå ved Einaren.