Odd fikk annulert skåring mot Haugesund

– Skåringen skulle vært godkjent.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo mener laget ble snytt for seieren mot Haugesund. Han mener laget burde skåret flere mål mot Haugesund.

Created by InfoDispatcher

Odd-intervjuer etter 0 - 0 mot Haugesund.

Odd skapte mer enn 20 sjanser mot Haugesund, men likevel endte kampen 0 - 0. Fredrik Odrup Jensen headet ballen i mål, men skåringen ble annulert for offside. Det mener Odd-treneren var feil. Se reaksjonene etter kampen.

Oppsummering av kampen av Arve Lote:

Odd tok seg sammen i andre omgang, med tilløp til kreativt spill langs bakken. Haugesund fikk nok med å forsvare seg utover i kampen. Det klarte de bra, selv om det målløse resultatet må tilskrives Odds mangel på kvalitet i siste ledd. Fagermo er fornøyd med spillet til laget sitt, og er enig i at laget tok dårlig vare på sjansene. Men å si at ingen spiller så bra i Eliteserien som Odd gjorde etter pause, er en overdrivelse fra Odd-treneren. Haugesund-trener Grindhaug er fornøyd med å forsvare seg til et poeng, og spolerer festen for Odd. Noen fest var det imidlertid ikke, med kun en avslutning mellom stengene for hvert av lagene. De 19-årige keeperne Rossbach og Bråtveit skal også være godt fornøyd med sin 16.mai-debut.