NRK Meny
Normal

Se kampen mellom Odd og Start direkte

Start tok turen fra Kristiansand til Skien for å teste formen fire uker før seriestart. Treningskampen kunne du se direkte på NRK.no fra klokken 14 i dag. – Det blir et helt spesielt møte, sier Odds Christer Kleiven.

Se målene i kampen Odd-Start

NETT-TV: Se målene i kampen Odd-Start.

Eliteserien braker løs søndag 17. mars. Da tar Odd imot Rosenborg hjemme på Falkum i Skien, mens Start tar imot Hønefoss.

Men først skal begge lag teste form og formasjoner på Odds hjemmebane i dag. En kamp som NRK.no sender direkte på våre nettsider.

 • Se Odds lagoppstilling her

NB: KAMPEN ER NÅ FERDIG. DEN ENDTE 2-2. Se målene ved å klikke på bildet øverst i saken.

Les også:

– Spesiell kamp

Christer Kleiven

Christer Kleiven både gleder og gruer seg litt til å spille mot gamleklubben.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

For Christer Kleiven, som tidligere spilte i Start, blir det en helt spesiell kamp.

Dette er første gang Kleiven spiller mot sine tidligere lagkamerater, siden overgangen til Stabæk i 2012.

– Det blir gøy. Start har vært veldig gode i oppkjøringen, og de har mange gode spillere. Jeg har flere gode kamerater og sterke følelser for klubben, så det blir veldig spesielt, sier Kleiven.

Klar for opptur med Odd

På gårsdagens trening ble Kleiven drillet på midtbanen sammen med Fredrik Oldrup Jensen og Jone Samuelsen. Det kan fort bli Odds midtbane også når serien starter med hjemmekamp mot Rosenborg 17. mars.

Etter en fjorårssesong med mange nedturer og nedrykk med Stabæk, er Christer Kleiven klar for en skikkelig opptur med Odd.

– Odd har en spillestil som jeg tror passer meg, og jeg føler at jeg har blitt bedre og bedre jo lenger jeg har vært her. De siste kampene har jeg følt meg pigg.

Christer Kleiven og Dag Eilev Fagermo

Christer Kleiven og Dag Eilev Fagermo på treningsfeltet torsdag.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

 • Urædd mister nøkkelspelar

  Veronica Amundsen forlet Urædd og går til 1. divisjonsrivalen Øvrevoll Hosle, skriv PD. Årsaka til klubbytet er at Amundsen har kome inn på skule i Oslo-området.

 • Sel 1700-tals kanne for 500.000

  Blomqvist auksjoner skal no selje ei kanne laga av tinndølen Knut Luraas-Rui. Kanna er laga på 1700-talet, og har vore i privat eige i meir enn 200 år, skriv Varden. Auksjonsforretningen reknar med at peisen blir opp mot 500.000 kroner.

 • Vil bygge ut riksveg 36

  Statens vegvesen skal lage ein rapport med tanke på korleis riksveg 36 frå Porsgrunn til Seljord kan byggast ut.
  Porsgrunn, Skien, Nome, Sauherad, Bø og Seljord kommunar er inviterte med i arbeidet, skriv Varden.

 • Seljord leiger i Kviteseid

  Seljord kommune manglar sjukeheimsplassar, og i fjor leigde kommunen 435 døgnplassar i nabokommunen Kviteseid. Det er no trong for å bygge fleire sjukeheimsplassar, seier kommunalsjef Kari Gro Espeland til Vest-Telemark blad.