NRK Meny
Normal

Occean skrev under for Odd

SKIEN (NRK): Olivier Occean har signert for Odd ut 2017-sesongen. Occean er frigitt fra sin tidligere klubb, Eintracht Frankfurt.

Occean klar for Odd

Dag-Eilev Fagermo og Olivier Occean kunne fortelle om den nye avtalen på pressekonferansen foran europacupkvalifiseringskampen mot Sheriff.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo sier han er svært fornøyd med signeringen. Også Occean kunne smile bredt på pressekonferansen på Skagerak Arena i dag.

– Ingen andre klubber var aktuelle. Jeg er veldig glad for å ha skrevet under, sier Occean.

Occean har nå scoret i fem seriekamper på rad, og kom tilbake til skiensklubben før sesongstart.

Med sine totalt seks mål så langt i sesongen, er Occean Odds toppscorer, og deler 13.-plassen på toppscorerlisten i eliteserien.

Laster innhold, vennligst vent..
 • Kvinne stanset av politiet

  En kvinnelig bilfører i 40-årene er stanset av politiet i Sauheradvegen på Notodden. Kvinnen hadde ikke førerkort, og politiet hadde mistanke at hun var påvirket. Hun er tatt med til legevakt for blodprøve og vil bli anmeldt.

 • Fratatt førerkortet etter ulykke

  En mann i 70-årene er fratatt førerkortet og anmeldt for å ikke ha overholdt vikeplikten. Mannen kjørte på rødt lys i Skien, og forårsaket en ulykke. To personer oppsøker legevakten etter ulykken.

 • Trafikkulykke i Skien

  Politiet melder om et trafikkuhell i krysset Hesselberggata/ Lundegata i Skien.

  Laster Twitter-innhold
 • Brevik-deponi på høring

  Forslag til planprogram for et mulig deponi for farlig avfall i Dalen gruve i Brevik, sendes nå ut på høring. Forslaget er utarbeidet av NOAH AS. Svarfrist på høringen er 31. januar neste år.

  Norcem total frå sjøsida
  Foto: Anne Lognvik / NRK