NRK Meny

Nye tilsyn ved RHI på Herøya

Arbeidstilsynet har varsla nytt tilsyn hos bedrifta RHI på Herøya i Porsgrunn. Det nye tilsynet blir gjennomført den 15. mars blir ei oppfølging av tilsynet ved bedrifta 22. februar. Tilsynet blir gjennomført etter at det har vore fleire ulykker ved bedrifta. Arbeidstilsynet blir ikkje ferdige med tilsynsrapporten før etter besøket i midten av månaden.

RHI fabrikk
Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK
 • Rykka ut til bråtebrann

  Politi og brann rykka i natt ut til ein bråtebrann ved eit industribygg på Romnesområdet på Ulefoss. Politiet var ei stund redd for spreiingsfare til skog og parkerte biler på staden. Brannen er sløkt, og det blei ingen skader.

 • Bulkar og ripar ved jernbanestasjon

  I Porsgrunn har ein bileigar meldt om skadeverk som er utført på bilen deira, mens den har stått parkert ved ein parkeringsplass ved Porsgrunn jernbanestasjon tysdag ettermiddag og kveld. Det er bulkar og riper, saka blir meldt til politiet.

 • E134 stengt over Haukelifjell

  E134 over Haukelifjell er mellombels stengt på grunn av uver, leder vegtrafikksentralen.

 • Funnet i god behold

  Den sju år gamle jenta som var savnet i Skien er funnet i god behold. Jenta blir gjenforent med foreldrene. Politiet var i ferd med å trappe opp leteaksjonen, som nå blir avblåst ifølge politiet. Jenta ble funnet av en lærer som var ute og lette.

  Laster Twitter-innhold