NRK Meny
Normal

Ny konsernsjef i Grenland Group

Tidligere styreleder i Grenland Group, Otto Søberg, ble tilsatt som ny konsernsjef i selskapet etter Hallgeir Skogen.

Otto Søberg

Otto Søberg (i front) overtar som konsernsjef i GG.

Foto: Tom Andersen / NRK

Hallgeir Skogen

Tidligere konsernsjef Hallgeir Skogen.

Foto: NRK

Det har fredag ettermiddag blitt holdt ekstraordinær generalforsamling i Grenland Group der det ble klart at Otto Søberg overtar som konsernsjef etter at Hallgeir Skogen gikk av i november, etter bråk innad i selskapet.

Les: Selger alle aksjene

Søberg har mange års erfaring nasjonalt og internasjonalt innen maritim industri og olje- og gassbransjen, i tillegg til en rekke styreverv. Søberg er utdannet Master of Science econ. ved Copenhagen School of Economics and Business Administration.

– Gleder seg

Grenland Group uttaler at Søberg gleder seg til å ta fatt på jobben, og at han håper at hans erfaringsbakgrunn vil bidra til å utvikle selskapet i en positiv retning.

Les også: Arbeidstilsynet ber om innsyn i Grenland Group

Søberg uttaler selv at selskapet har et solid fundament å bygge videre på, og han ser et stort utviklingspotensial for konsernet de kommende årene.

Søberg tiltrer stillingen umiddelbart.

 • Ingen mistenkte i saken

  Politiet jobber fortsatt med å finne gjerningspersonene bak ransforsøket på urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag. Politiet opplyser til NRK at de ikke har pågrepet noen for forholdet, og har heller ingen mistenkte så langt.

 • Bilskiltet stjålet i Oslo i natt

  Bilskiltet på fluktbilen som ble brukt, etter at to menn forsøkte å slå inn døra med en øks hos Urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag, ble stjålet i Oslo i natt. Det melder Varden. Det er fortatt ingen som er siktet for forholdet.

 • Tyver knuste vindu og stjal sølvtøy

  Politiet melder om et innbrudd i Skien. Tyvene knuste et vindu og tok seg inn i boligen. Innbruddet skjedde i Gregorius Dagssons gate.

  Laster Twitter-innhold
 • Tre biler har kollidert i Vinje

  Åtte personer skal være involvert etter at tre biler kolliderte i Vinje sentrum. Ingen av personene involvert har fått alvorlige skader, melder politiet. Bilene har fått større materiell skade.