NRK Meny

Nummer fire i skiskyttarstafett

Skiskyttarane Steinar Valbø og Ida Emilie Herfoss, begge frå Drangedal, og Hogne Findal Skar frå Sannidal, blei nummer fire i mix-stafetten for juniorar i noregscupen i Mo i Rana. Laget var seks sekund frå tredjeplassen. Tidlegare i helga gjekk Ida Emilie Herfoss til topps i den individuelle fellesstarten.

Stafettlag fra Telemark og Vestfold
Foto: Aud Irene Kittilsen / Privat
 • – Bøndene krev meir enn andre

  Bøndene bør få meir enn gjennomsnittet for andre yrkesgrupper i jordbruksoppgjeret i vår. Det seier Aslak Snarteland i Telemark bondelag. Snarteland meiner at stortinget har plikta staten til å gje bøndene ein lønsauke ut over det andre får.

  Aslak Snarteland
  Foto: Marie Roksund / NRK
 • Fleire på tur når stien blir merka

  Fleire går på tur når stiar og turvegar blir merka. Det syner ei undersøking Norsk institutt for naturforsking har gjort. Det er særleg folk med lita turrøynsle som tek i bruk nærområda når stiane blir merka.

 • – "Kjøpte" sakshandsamar med tomter

  Fem hyttetomter står sentralt i korrupsjonssaka mot ein tidlegare byggesakshandsamar i Vinje. Det skriv Varden. Politiet meiner at selskap byggesakshandsamaren hadde interesser i fekk tomtene på gunstige vilkår, mot å hjelpe hytteutviklaren i reguleringssaker. Advokatane til dei sikta avviser påstanden.

 • Børven til Odd?

  Spissen Torgeir Børven skal tilbake til Odd. Brann og Odd er samde om overgangssummen, skriv Bergensavisen. Leiinga i Odd vil ikkje kommentere saka.

  Torgeir Børven
  Foto: Digitalsport