NRK Meny
Normal

NRK sendte direkte fra Gaustablikk

Klokka 16.00 fredag ettermiddag sender NRK Telemark direkte fra Junior-VM i telemark på Gaustablikk.

Direktesending fra Gaustablikk

SE DIREKTESENDINGEN: NRK sendte direkte fra Gaustablikk i dag.

Fredag er det parallell-renn i verdenscupen i telemark på Gaustablikk. Det er verdenscuprennets siste dag, og 400 skoleelever er invitert til rennet for å skape liv og delta i skileik.

Junior-VM i telemark

Mat, skileik og konkurranse står på planen på Gaustablikk.

Foto: Ken Willy Wilhelmsen / NRK

NRK Telemark sender direkte fra Gaustablikk fra klokken 16.00 til 17.00, og du kan se direktesendingen i videovinduet øverst i saken fra klokken 16.00.

Tre telemarkinger deltar i verdenscuprennet på Gaustablikk, det er Amund Møster Haugen, Ane Hemmestad Sunde, og Kristian Lauvik Gjelstad.

Torsdag ble Gjelstad verdensmester på hjemmebane, da han tok gull i sprinten. Onsdag tok han sølv i klassisk.

Junior-VM i telemark

400 skoleelever følger verdenscuprennets siste dag.

Foto: Ken Willy Wilhelmsen / NRK
 • Barnas stortingsrepresentant

  Åslaug Sem-Jacobsen (Sp) og Geir Jørgen Bekkevold (KrF) blir barnas stortingsrepresentanter. På oppdrag fra barneombudet har alle partiene pekt ut hver sin representant. De får et særlig ansvar for å se politikken med "barnebrillene" på.

  Åslaug Sem-Jacobsen på Stortinget
  Foto: Ragne Borge Lysaker
 • Omtales som villdyr

  Politiet vurderer fremdeles å avlive hunden, som fredag gikk til angrep på en 3 år gammel gutt i en barnehage i Skien. Hunden omtales av eksperter som et villdyr. Inntil videre er den på kennelen til Magne Henne. Han mener rasen ikke skulle vært her i landet.

 • Kåra til årets folkemusikar

  Folkemusikaren Anders Røine busett i Bø fekk i helga prisen " Årets Folkemusiker" på Folkelarm i Oslo, skriv Varden. I tillegg fekk Anne Hytta soloprisen for sitt hardingfelespel på hennar nye album "Strimur".

 • Skrapa ikkje is på bilen

  Ein mann i 60-åra har fått førarkortet beslaglagt av ein UP-patrulje. Mannen hadde ikkje skrapa vindauga på bilen fri for is før han køyrde på Gulset. UP blei oppmerksam på dette fordi sjåføren køyrde urytmisk og var over i motgåande køyrefelt.