NRK Meny
Normal

Notodden tapte i første runde

RAUFOSS (NRK): Kaptein Borgar Velta henger ikke med hodet etter at raufossingene satte to baller i målet til Notodden. Gjestene rakk bare å plassere én ball i nettet, men det skal Notodden ta igjen.

Snorre Strand Nilsen

Snorre Strand Nilsen var førstemann til mål(et).

Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK

Raufoss eller Notodden skal opp i 1. divisjon. Ingen tør gjette på hvilket lag som ender der etter kvalifiseringskampen lørdag ettermiddag. Raufoss sto igjen med to mål og Notodden ett da kampen var slutt, men egentlig slutter den ikke før dommeren blåser sluttsignalet 4. november.

– Det er helt åpent. Det holder med en 1–0 seier til oss, mener Borgar Velta. Han er ikke fornøyd med at Notoddens mål kom etter 88 minutter. Det burde kommet tidligere i kampen.

Målskårere for Raufoss var Snorre Strand Nilsen og Steffen Sommerfelt Hjelmtvedt. Notoddens målskårer var Amani Dickson Mbedule.

Motivasjon

Nå begynner forberedelsene til returoppgjøret. Da skal de først se på videoen fra lørdagens kamp. Velta tror at den kan være lærerik. En ting er å se hva Raufoss gjør, en annen ting er å se hva Notodden gjorde og ikke gjorde denne gangen.

– På hjemmebane har vi vært veldig sterke, slår han fast. Den erkjennelsen hjelper på motivasjonen før neste kamp.

Trener Kenneth Dokken mener laget var godt forberedt før kampen mot Raufoss.

– Notodden skapte flere gode sjanser. De skal vi utnytte bedre i returkampen.

Borgar Velta

Borgar Velta gleder seg til å møte Raufoss hjemme på Notodden 4. november.

Foto: Bjørn Erik Rygge Lunde / NRK