NRK Meny
Normal

Notodden tapte i første runde

RAUFOSS (NRK): Kaptein Borgar Velta henger ikke med hodet etter at raufossingene satte to baller i målet til Notodden. Gjestene rakk bare å plassere én ball i nettet, men det skal Notodden ta igjen.

Snorre Strand Nilsen

Snorre Strand Nilsen var førstemann til mål(et).

Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK

Raufoss eller Notodden skal opp i 1. divisjon. Ingen tør gjette på hvilket lag som ender der etter kvalifiseringskampen lørdag ettermiddag. Raufoss sto igjen med to mål og Notodden ett da kampen var slutt, men egentlig slutter den ikke før dommeren blåser sluttsignalet 4. november.

– Det er helt åpent. Det holder med en 1–0 seier til oss, mener Borgar Velta. Han er ikke fornøyd med at Notoddens mål kom etter 88 minutter. Det burde kommet tidligere i kampen.

Målskårere for Raufoss var Snorre Strand Nilsen og Steffen Sommerfelt Hjelmtvedt. Notoddens målskårer var Amani Dickson Mbedule.

Motivasjon

Nå begynner forberedelsene til returoppgjøret. Da skal de først se på videoen fra lørdagens kamp. Velta tror at den kan være lærerik. En ting er å se hva Raufoss gjør, en annen ting er å se hva Notodden gjorde og ikke gjorde denne gangen.

– På hjemmebane har vi vært veldig sterke, slår han fast. Den erkjennelsen hjelper på motivasjonen før neste kamp.

Trener Kenneth Dokken mener laget var godt forberedt før kampen mot Raufoss.

– Notodden skapte flere gode sjanser. De skal vi utnytte bedre i returkampen.

Borgar Velta

Borgar Velta gleder seg til å møte Raufoss hjemme på Notodden 4. november.

Foto: Bjørn Erik Rygge Lunde / NRK
 • 71-åring kan bli ildsjel

  71 år gamle Ingar Clausen fra Porsgrunn kan få avisa Dagens hederspris. Han er en av fem nominerte. Clausen er initiativtaker til nettstedet spør-bestefar.no, der unge mennesker kan spørre om hva som helst. Prisen er på 25.000 kroner og deles ut i april.

  Ingar Clausen
  Foto: Lars Tore Endresen / NRK
 • Pågrep etterlyst mann

  Politiet pågrep lørdag ettermiddag en 23 år gammel mann fra Skien. Han var etterlyst for å ikke ha møtt opp til soning av en dom. Han er dømt for promillekjøring, og i tillegg skulle han sone en subsidiær straff for en ilagt bot.

 • Møster Haugen på 12

  Amund Møster Haugen fra Tinn endte på en 12. plass i herrenes sprint i Telemarkkjøring på Rjukan lørdag.

  Amund Møster Haugen
  Foto: Tom Ole Buaas / NRK
 • Bekkevold støtter forslag

  KrFs Geir Bekkevold støtter forslaget om ny jobb for Listhaug. – Å gi Sylvi Listhaug en ny statsrådpost er en mulig løsning, skriver han i en tekstmelding til NTB. Han understreker at han kun uttaler seg på vegne av seg selv og at dette ikke er drøftet i partiet.

  Geir Bekkevold
  Foto: Sven Håkon Kulbeck / NRK