NRK Meny
Normal

Notodden klare for Mjøndalen

NOTODDEN (NRK): Notodden fotball gleder seg til cupkamp mot Mjøndalen. – De har forventningspresset, sier trener Kenneth Dokken

Hovedtrener i Notodden Fotballklubb

KLAR FOR CUPKAMP: Hovedtrener for Notodden, Kenneth Dokken, er klar for Cupkamp mot Mjøndalen.

Foto: Eirik Haugen / NRK

I kveld spiller Notodden mot eliteserielaget Mjøndalen i tredje runde i cupen.

Både spillere og trenere i Notodden fotballklubb har merket presset etter en svakere sesongstart enn forventa. Men trenden kan ha snudd, da Notodden vant 5-1 mot Drammen i Idrettsparken på lørdag. Storseieren sist helg er god å ta med seg inn i cupkampen mot Mjøndalen, mener trener Kenneth Dokken.

– Seieren i seg selv betyr jo en del, men måten vi gjorde det på, betyr enda mer. Når vi er på det nivået er vi gode. Dette er en kamp der Mjøndalen er favoritter, og det kan passe oss bra. Men det blir nok en cupkamp med fart og spenning.

Spiller gladfotball

Notodden har vært gode på dødballer i år, og laget har til tider spilt gladfotball, mener Dokken.

– Vi har en måte å spille på som er veldig utviklende. Vi ønsker at spillerne skal ha ballen mye, og utfordre offensivt. Når vi fungerer så er spillerne fri, og ser glade ut når de spiller, uten tanker om konsekvenser, og da er vi best.

Tilbake fra bryllup

Selv om det er flere spillere på skadelista, kan Kenneth Dokken glede seg over å få tilbake en nygift midtbanespiller som manglet sist lørdag.

– Vi mangla Borgar Velta, så hvis ikke det har skjedd helt spesielle ting på bryllupsnatta, så skal han være klar, ler Dokken.

Du kan se kampen mellom Notodden og Mjøndalen fra klokken 18.00 på NRK.no

 • Beholder alle togstopp

  Tog på Sørlandsbanen skal fremdeles stoppe i Bø, Nordagutu, Lunde, Drangedal og Neslandsvatn også etter 2020. Det sier Frps Bård Hoksrud. Det var i forbindelse med at Sørlandsbanen skal konkurranseutsettes at spørsmålet om færre stopp i Telemark kom opp.

  Fotokonkurranse "Bevegelse" DEL 9
  Foto: Øistein Eriksen
 • E134 åpen igjen

  Et utenlandsk vogntog har sperret veien i Røldal. Nå er det fjernet, forteller Espen Vågslid

  Vogntog sperra E134 i Røldal
  Foto: Espen Vågslid
 • Porsgrunn Pirates vant sølv

  Porsgrunn Pirates Rugby Klubb tapte laurdagens NM finale mot Stavanger Storm. Gutane frå Grenland smakte på gull, men reiste heim med sølv. Stavanger Storm vant kampen 48-24, og kan krone seg sjølv som Norges beste rugby league klubb.

  Porsgrunn Rugby NM Finale i Kristiansand
  Foto: Karl-Fredrik Velle
 • Gjenganger fengsles

  Politiet vil be om at en mann på 25 år varetektsfengsles i fire uker på grunn av gjentagelsesfare. Han har 27 uoppgjorte saker med rettsvesenet, blant annet grovt tyveri, bruk og besittelse av narkotika og kjøring i ruset tilstand.