NRK Meny

NOAH bytter i ledelsen

Avfallshåndteringsselskapet NOAH bytter ut sentrale personer i ledelsen. Sten Arthur Sælør går av, og Bjørn Rune Gjelsten kommer inn som ny leder for styret. Markedsjef Trond B. Berg får også nye oppgaver i selskapet, bekrefter administrerende direktør, Carl Hartmann.
Han avviser at skiftet i ledelsen skyldes dårlig håndtering av media og befolkningen i Brevik i forbindelse med planene om et deponi for farlig avfall.

 • Se fredagens sending fra Østafjells

  Siste nytt fra NRK Østafjells fredag 19. januar 2018, klokken 18.55.
 • Ett skritt nærmere datasenter

  Rådmann Ole Magnus Stensrud i Skien har godkjent arbeidet med reguleringsplan for et nytt datasenter nord for Skien. Nå sendes det videre til Teknisk Hovedutvalg, som vil behandle det i sitt første møte 30. januar.

 • To personar til helsesjekk

  To personar er sendt til helsesjekk etter ein kollisjon i Gransherad i ettermiddag. Det var ein buss og ein personbil som kolliderte på fylkesveg 37. Ifylgje politiet skjedde kollisjonen då personbilen braut vikeplikta.

 • OBS-varsel om nytt snøkaos lørdag

  Meteorologen kommer med OBS-varsel og melder om mer snø i Telemark i morgen, lørdag. Det kan by på utfordringer for trafikantene. Skagerak Energi har ekstra mannskaper i beredskap dersom snøen skulle føre til problemer for strømnettet.

  Laster Twitter-innhold