NRK Meny
Normal

Måtte stå i billettkø etter netttrøbbel

Folk sto i kø helt frem til kampstart mellom Odd og Stabæk i går. Årsaken var at folk ikke fikk kjøpt billetter på nett og måtte møte opp for å kjøpe selv.

Kø ved billettlukene på Odd stadion

Dette bildet er tatt ett minutt før kampstart og viser lange køer foran billettlukene. Mange kom for sent til kampstart.

Foto: Heidi Pleym / NRK

Odd fikk mye kjeft på sine egne Facebook-sider i går. Folk var sinte fordi nettløsningen ikke fungerte ved billettkjøp. Ikke så rart, for klubben hadde det samme problemet ved forrige hjemmekamp. I går ble det lange billettkøer og folk rakk ikke å kjøpe billett før kampen startet.

Odd-direktør Einar Håndlykken svarer slik når NRK spør om billettproblemene.

– Først og fremst er vi glad for at vi slo Stabæk i an artig kamp. Så er det jo artig at så mange som 6500 kom på kampen. Mot Molde hadde vi 6200. Det er en kraftig bedring fra i fjor. Men vi har hatt problemer med nettløsningen vår, noe folk har reagert på.

Hva slags reaksjoner har dere fått?

– Jeg synes du tar hardt i hvis du sier det har vært mange negative reaksjoner, men det er ikke hyggelig at folk ikke får kjøpt billett, sier Håndlykken.

Einar Håndlykken

Odd har fått orden på nettproblemene sine, mener direktør Einar Håndlykken i klubben. Han oppfordrer folk til å kjøpe billett på nett. Da får man i tillegg 50 kr i avslag.

Foto: Thomas Nikolai Blekeli / NRK

Fikk kjeft på Facebook

Det ligger ennå sinte innlegg på Odds Facebook-side. Flere hadde planlagt å se kampen, men ga opp. Blant annet en mann som ville ta med hele familien på kamp.

– Nå har vi heldigvis løst problemet. Det satt mange og jobbet for å finne en løsning på det. Vår oppfordring til neste kamp er å kjøpe billetter i god tid på forhånd. Dessuten er nettbillettene 50 kroner billigere.

At det er lange køer for å komme inn på Odds hjemmekamper er ikke hverdagskost, innrømmer Håndlykken.

– Når det kommer 6500 som vil inn samtidig, må det bli kø. For oss er det et problem, men samtidig litt hyggelig også, humrer Håndlykken.

 • Ingen mistenkte i saken

  Politiet jobber fortsatt med å finne gjerningspersonene bak ransforsøket på urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag. Politiet opplyser til NRK at de ikke har pågrepet noen for forholdet, og har heller ingen mistenkte så langt.

 • Bilskiltet stjålet i Oslo i natt

  Bilskiltet på fluktbilen som ble brukt, etter at to menn forsøkte å slå inn døra med en øks hos Urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag, ble stjålet i Oslo i natt. Det melder Varden. Det er fortatt ingen som er siktet for forholdet.

 • Tyver knuste vindu og stjal sølvtøy

  Politiet melder om et innbrudd i Skien. Tyvene knuste et vindu og tok seg inn i boligen. Innbruddet skjedde i Gregorius Dagssons gate.

  Laster Twitter-innhold
 • Tre biler har kollidert i Vinje

  Åtte personer skal være involvert etter at tre biler kolliderte i Vinje sentrum. Ingen av personene involvert har fått alvorlige skader, melder politiet. Bilene har fått større materiell skade.