NRK Meny

Netthjelp mot vold

Nettsiden dinutvei.no lanseres mandag. En nettside som skal gjøre det enklere å finne ut hvor man kan søke om hjelp og informasjon om vold i nære relasjoner og voldtekt. – Ikke alle vet hva slags hjelp de kan få eller hvor hjelpen finnes. Mange utsatte kan også oppleve det som vanskelig å be om hjelp. Derfor oppretter vi veiviseren dinutvei.no som et viktig bidrag inn i dette arbeidet, sier justisminister Anders Anundsen (Frp) til NTB.

 • Her kan du se Østafjells:

  Østafjells 18:50
 • Kan ta tid

  Det kan ta tid å reparere synkehullet i Skien. Oppsynsmann Finn Bjørn Lunde i Skien sier det er brudd på en hovedvannledning. – Vi må finne lekkasjen før vi kan få tettet den. Hullet er to meter i diameter og en meter dypt.

  Synkehull i Skien
  Foto: Lorentz Berg / NRK
 • Synkehull

  Det er et stort hull i veibanen ved Blekebakkvegen i Skien. Politiet melder at kommunens ingeniørvakt er varslet om synkehullet. De har sendt en patrulje til stedet for å hindre at noen skader seg.

 • Imingfjell brøytes ikke

  Det blir ikke brøyting på Imingfjell i dag, melder Statens vegvesen. Reinflokken på 1000 dyr er fremdeles øst for fylkesveien. Rolf-Helge Grønås i Vegvesenet sier de følger bevegelsene til flokken. De vil begynne og brøyte så snart det er en endring.