NRK Meny

Nei til asylmottak på Stevneplassen

Formannskapet i Skien vil ikkje ha eit asylmottak med 1.000 plassar på Stevneplassen, men fleirtalet vil kanskje ha 3-500 spreidd rundt i kommunen. Berre Miljøpartiet de grøne stemte for rådmannen si innstilling om eit asylmottak med tusen plassar, skriv Varden. Heller ikkje eit forslag frå KrF om 1.000 fordelt på fleire stader fekk fleirtal. SV støtta dette. Saka blir avgjort i Skien bystyre neste torsdag.

Stevneplassen i Skien
Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Kvinne stanset av politiet

  En kvinnelig bilfører i 40-årene er stanset av politiet i Sauheradvegen på Notodden. Kvinnen hadde ikke førerkort, og politiet hadde mistanke at hun var påvirket. Hun er tatt med til legevakt for blodprøve og vil bli anmeldt.

 • Fratatt førerkortet etter ulykke

  En mann i 70-årene er fratatt førerkortet og anmeldt for å ikke ha overholdt vikeplikten. Mannen kjørte på rødt lys i Skien, og forårsaket en ulykke. To personer oppsøker legevakten etter ulykken.

 • Trafikkulykke i Skien

  Politiet melder om et trafikkuhell i krysset Hesselberggata/ Lundegata i Skien.

  Laster Twitter-innhold
 • Brevik-deponi på høring

  Forslag til planprogram for et mulig deponi for farlig avfall i Dalen gruve i Brevik, sendes nå ut på høring. Forslaget er utarbeidet av NOAH AS. Svarfrist på høringen er 31. januar neste år.

  Norcem total frå sjøsida
  Foto: Anne Lognvik / NRK