NRK Meny

Navnet på Haukeli blir ikke endret

Plan- og miljøutvalget i Vinje vil ikke endre navnet fra Haukeli til Haukeligrend. Saken var oppe til vurdering i plan og miljøutvalget i dag etter at lokalhistoriker Ragnvald Christenson mente saken ikke ble behandlet riktig for 12 år siden. Saken ble avist med begrunnelsen at det ikke er gjort en sakbehandlingsfeil.

Skilt Haukeli
Foto: Mikkel Aanderaa / NRK
 • Vant Gründeridol 2017

  Ungdomsbedriften Lamify UB fra Skien videregående skole vant Gründeridol 2017 i Telemark. 35 ungdomsbedrifter deltok i konkurransen om å ha de beste forretningsideene. Lampifys idé er å kombinere lampe og brannvarsler i ett produkt.

 • Buss på tog på Vestfoldbanen

  Passasjerer på Vestfoldbanen fraktes med buss mellom Drammen og Asker fra lørdag 18. november til mandag 4. desember. Årsaken er arbeid i Lieråstunnelen. Ifølge NSB må passasjerer forvente mer enn 30 minutter lengre reisetid i forhold til rutetabell.

 • Kvalifiserte seg til kvartfinale

  Torgeir Lid Byggland ble nummer ni i sprintprologen under sesongåpningen på Beitostølen. Ånund Lid Byggland 14. raskeste tid og Mikael Gunnulfsen ble nummer 28. De tre er klare for kvartfinalene. Utslagsrundene starter kl. 11.30.

 • Kolonnekjøring på fjellet

  Uvær på Haukelifjell gjør at det er kolonnekjøring på E 134 mellom Vågslidtunnelen og Liamyrane bom.