NRK Meny
Normal

Nå må triksa snart sitte

Treningen tilspisser seg før høstens wakeboard VM i Norsjø feriepark.

Wakeboard-VM nærmer seg

Gjennom flere år har Akkerhaugen og Norsjø vært treningsplass for vannbrett-kjørere. I august samles wakeboardene fra hele verden til VM, midt i Telemark. I varme julidager kryr det av store og små, som trener med luftige svev og våte plask.

Se reportasjen fra Wakeboardparken over.

Les også:

Nora Andersen trener på Wakeskate, som kan minne om på vann. Som mange andre i det lille norske miljøet, driver hun helårssport. Hun kjører snøbrett om vinteren og vannbrett om sommeren.

Når VM starter i august håper de på 300 deltakere fra mer enn 25 land. Miljøet rundt kabeltrekket på Akkerhaugen har for lengst blitt en yngleplass for mange nye lokale talenter.

 • Her kan du se kveldens sending

  Distriksnyheter fra Buskerud, Vestfold og Telemark.
 • Røykutvikling var tørrkokt kjele

  Politi, brann og ambulanse rykket like etter 20.30 ut etter melding om røykutvikling på Gimsøy i Skien. Det viste seg å være røyk fra en tørrkokt kjele. En kvinne som befant seg i leiligheten sjekkes av ambulansepersonell.

  Brann på Gimsøy i Skien
  Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK
 • Røykutvikling på Gimsøy

  Nødetatene har rykket ut til en mulig bygningsbrann på Gimsøy i Skien. Det er meldt om røykutvikling og både brann, politi og ambulanse er på vei til stedet.

 • Vogntog sperrer E134

  Et utenlandsk vogntog står i østgående løp på E134 i svingene ved Vinje kirke. Vogntoget sperrer delvis veien ved midtdeleren, melder politiet.