NRK Meny
Normal

Vold, fyll og bråk natt til søndag

Mange fikk for mye «innabords» natt til søndag. Det er noe av forklaringa på hvorfor politiet fikk en travel natt.

Twittermeldinger

En rekke meldinger på Twitter forteller litt om hva som har skjedd i natt.

Foto: Skjermdump

Skien: En mann i 50-åra ble arrestert på Borgestad i Skien etter at han hadde vært utagerende mot familiemedlemmer natt til søndag. Han bar på en motorsag og var ikke edru da politiet traff på ham. Ingen kom til skade, men flere følte seg truet, skriver Varden.

Skien: En mann i 20-åra lå og sov langs Gråtenveien. Han ble oppdaget av en politipatrulje som sørget for at han ble plassert i en drosje og kjørt hjem.

Bø: En mann i 50-årene sparket til en vakt ved et utested i Bø sentrum ved 2-tida natt til søndag. Han ble hentet av politiet.

Porsgrunn: Også i Porsgrunn ble en vakt på et utested utsatt for vold. En mann i midten av 20-årene er arrestert av politiet for dette samt for trusler.

Mer fra politiets oppdateringer på Twitter:

Laster Twitter-innhold

Brevik: Seint lørdag kveld måtte politiet hente en mann i 20-årene og plassere ham i arresten. Han må svare på det politiet kaller ordensforstyrrelser. Dessuten fant de hasj da de ransaket ham.

Skien: En mann i 60-årene fra Skien ble stoppet av UP i sentrum av byen. Han er nå siktet for promillekjøring.

 • Slår sammen skattekontor

  Kommunestyret i Drangedal har vedtatt å etablere en felles skatteoppkreverfunksjon for Drangedal og Kragerø. Politikerne ønsker at det skal være en kontordag i Drangedal i uka. Etableringen skjer så fort det lar seg gjøre.

 • Gode nyheter for skogbruket

  Produksjon av biodrivstoff på Tofte i Hurum kommune er gode nyheter for skogbruket i Telemark. Det skal investeres 500 millioner kroner til å bygge et anlegg på Tofte. Olav A. Veum i AT skog og Norsk Skogeierforbund mener dette er utelukkende positivt.

  Olav A Veum
 • Vil ta imot flyktninger

  Kragerø har sagt ja til å ta imot ti flyktninger i 2018 etter anmodning fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, Imdi. Kragerø har kapasitet til å bosette 20, så dersom situasjonen skulle endre seg stilles disse plassene til disposisjon.

 • Trailer sperrer E134

  En trailer står og sperrer det ene feltet på E134 mellom Høydalsmo og Åmot. Vegen skal være glatt, opplyser politiet.