NRK Meny
Normal

Møtte opp for friluftslivets år

SILJAN (NRK): 150 innbyggere i Siljan møtte i kveld ved Midtbygda skole for å markere friluftslivets år. De gikk samlet inn til gapahuken ved Sponsletta for å være sosiale rundt bålet og mange av dem sover over til i morgen.

Markerer friluftslivet

Mange hadde møtt opp i Siljan for å markere friluftslivets år.

Foto: Grete Ingebjørg Berge / NRK

Ordfører i Siljan Gunn Berit Rygg Holmelid er en av mange ordførere som velger å sove ute i natt. Hun gleder seg over oppmøtet og sier det er veldig god stemning med alle faklene i det flotte vinterværet.

Les også:

Rygg Holmelid frykter hun ikke kommer til å få blund på øynene i løpet av natta, men gleder seg over opplevelsen.

Friluftsmarkering i Siljan

Se innslaget fra markeringa i Siljan på NRK-Østafjells.

 • Støtter Rådmann

  Hovedutvalg for Plan, bygg og miljø i Kragerø har enstemmig vedtatt at eieren av sjøbua på Garnholmen må rive store deler av oppussingarbeidet som er gjort.

  Hovedutvalget støtter dermed rådmannen i saken.

  Kragerø
  Foto: Britt Boyesen / NRK
 • Skal oppgradere gruva

  Vest-Telemark museum har fått 700 000 kroner til å ruste opp gruvene på Åmdals Verk i Tokke.

  Pengene skal brukes til å gjøre gruvene sikrere og mer attraktive for besøkende, sier driftsleder ved museet, Karl Endre Bjerk, til Vest-Telemark blad.

 • Momsøkning er en dårlig ide

  Det er en skikkelig dårlig ide å øke momsen på reiselivstjenester fra 10 til 12 % slik regjeringa foreslår, mener ordfører Jon Rikard Kleven i Vinje. Kleven sier at næringslivets avtaler ofte gjort og at denne momsen derfor blir en ren ekstrautgift.

  Jon Rikard Kleven, ordførar i Vinje
  Foto: Robert Hansen / NRK
 • Får ikke realisert flerbrukshall

  Fyresdal sliter med å få realisert planen om å bygge en flerbrukshall i 2019. Det skriver Vest-Telemark Blad. Kommunen skulle legge av to millioner hvert år fra 2016 til 2019, men det har vist seg vanskelig med den økonomiske situasjonen i kommunen.