NRK Meny
Normal

Kjørte av veien - mistenkt for promillekjøring

Etter melding fra en kvinne som sa hun ble slått av sin samboer, fant politiet en totalskadd bil etter utforkjøring ved Lifjell. En mann er mistenkt for å ha kjørt bilen i påvirket tilstand.

Natt til 17. mai ble politiet oppringt av en kvinnen som anklaget samboeren for legemskrenkelse. Etter at politiet kom til stedet konstaterte de at mannen hadde forlatt stedet. Kvinnen virket uskadet.

Fant totalvraket bil

Politiet startet søk etter mannen og bilen han kjørte. Klokka fem, tidlig morgen 17. mai kom de i kontakt med mannen som virket desorientert. Han sa han var svimmel og uvel, og ambulanse ble tilkalt.

En politipatrulje fant kort tid etter bilen han skal ha kjørt, totalskadd i Lifjell. Bilføreren framstod som ruset og måtte ta utvidet blodprøve. Han er nå siktet for promillekjøring.

 • Syklist køyrd til legevakt

  Den mannlege syklisten som kolliderte med ein bil, blir køyrd til Porsgrunn legevakt av ambulansen.

 • Kollisjon mellom syklist og bil

  Ein syklist og ein bil har kollidert på Vestsida i Linaaesgate ved PP-senteret i Porsgrunn. Politi og ambulanse er på veg til staden.

 • Køyrde bil i narkorus

  Ei 26 år gamal svensk kvinne vart stoppa av UP på Rv 36 i Fjærekilen i Skien da ho køyrde bil i narkorus. Politiet mistenkjer at ho var påverka av hasj. Førarkortet vart beslaglagt på staden.

 • Fiska i elv med fiskeforbod

  Det er sett folk som fiska i Herregårdselva på Nystrand i Porsgrunn. Der er det totalforbod mot fisking. Miljørådgjevar i Porsgrunn har denne og andre små elver under oppsikt nå i gytetida for laks og sjøaure. Fiskarane vart kontrollerte av politiet.