NRK Meny
Normal

Minnet Einar (29) i Seljord

Rundt 100 mennesker samlet seg til en minnemarkering for Einar Kåsastul Rønningen som døde i en trafikkulykke i Seljord søndag kveld.

100 mennesker kjørte bilkolonne fra Bø til Seljord for å minne 29 år gamle Einar Kåsastul Rønningen.

Dag Erik Forberg og Silje Haugerud Bøen

Dag Erik Forberg og Silje Haugerud Bøen er med på minnekolonnen.

Foto: Even Skårberg Aarnes / NRK

Rønningen omkom på stedet da bilen han kjørte kolliderte med en tankbil, to kilometer etter avkjøringen mot Flatdal fra E134 i Seljord.

Rundt hundre mennesker i 50 biler dannet en bilkolonne som kjørte fra Bø i Telemark til ulykkesstedet i Seljord.

Vi gjør dette for Einar. Han var verdens beste. Han har vært med på holde dette bilmiljøet og folkene sammen, sier en av initiativtakerne, Dag Erik Forberg.

Støtter kjæresten

Silje Haugerud Bøen er også en av dem som gjerne vil være med å minne 29-åringen.

– Dette betyr alt. Vi vil også være med for å vise kjæresten til Einar at hun ikke er alene, og at hun har mange rundt seg, sier hun.

Minnes Einar Kåsastul Rønningen i Seljord.

 • Gjennomslag i Bambletunnelen

  Klokka ni i føremiddag fyrte Nye Vegar av siste salve i Bambletunnelen – og det tyder at det er gjennomslag. Dette er ein milepæl for arbeidet med nye E18, seier utbyggingssjef Ruth Haug i Nye Vegar.

  Gjennomslag i Bambletunnelen
  Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK
 • Telemark Senterparti veks

  Telemark Senterparti auka medlemstalet til 845 medlemer i fjor. Det er femte året på rad at Telemark Senterparti aukar medlemstalet, opplyser fylkespartiet. Auken er størst i Vinje, der kommunepartiet fekk 23 nye medlemer.

 • Tok førarkortet frå 29-åring

  Politiet i Skien har teke førarkortet frå ein 29 år gamal mann frå Agder. 29-åringen køyrde bil i Skien sentrum utan å ha skrapa vindauga for snø og is. I fylgje politiet var det isfrie holet i frontruta på storleik med ei handflate.

 • Skagerak ber om hjelp

  Skagerak Energi brukar helikopter for å kartlegge feil på høgspentnettet etter snøfallet i går. Samstundes oppmodar selskapet kundar med feil på lågspentnettet om å melde frå, slik at selskapet også kan rette desse feila. Klokka 11 i dag hadde selskapet registrert 250 feil i Skien og Siljan.