NRK Meny

Millionbot til Yara

Gjødselprodusenten Yara Porsgrunn må betale 3 millioner kroner for ulovlige utslipp. Politiet i Telemark har gitt virksomheten forelegget for utslipp av rundt 13 tonn tung fyringsolje og utslipp av fosfatstøv. Årsaken til utslippet av fyringsolje skyldtes overfylling av en tank, og det førte til at 2,5 kilometer med strandlinje ble forurenset.


 • Vant på poeng

  Kevin Melhus fra Skien vant sin tredje proffboksekamp på boksestevnet i Fritidsparken i Skien i går kveld. Melhus gikk seksr runder mot polske Darius Skop, og vant til slutt på poeng.

  Kevin Melhus
  Foto: Roald Marker / NRK
 • Havnet på jordet

  To personer fikk førerkortet sitt beslaglagt etter å ha kjørt ut på et jorde i Porsgrunn. Personene hadde tidligere på kvelden fått tilsnakk etter å ha sladdet i Porsgrunn sentrum.

 • Kjørte i påvirka tilstand

  En mann i tenåra fikk førerkortet sitt beslaglagt etter å ha kjørt i påvirka tilstand ved Buer i Skien, melder politiet. Mannen ble tatt med for blodprøve.

 • Kjørte i fylla

  En mann i 20-åra ble stoppet for kjøring i påvirka tilstand ved Eidsbygda i Nome, melder politiet. Mannen ble fratatt førerkortet og ble tatt med for blodprøve.