NRK Meny

Miljøpris til Natur og Ungdom

Miljøprisen går til Telemark Natur og Ungdom. De får prisen for sitt arbeid med å engasjere barn og unge innenfor natur og miljø, og bevisstgjøring rundt klimaspørsmålet. Telemark Natur og Ungdom har også bidratt aktivt lokalt med miljøutfordringer knyttet mot forurensing og klimagassutslipp, og har arbeidet spesielt med rensing av Frierfjorden, deponisaken i Brevik og nedlegging av Bratsbergbanen. Miljøprisen har som formål å øke bevisstheten rundt natur og miljø og er på 100.000 kroner.

 • Brann i hus på Notodden

  Det brenner i et bolighus på Notodden. Fem personer er evakuert fra huset, og tas hånd om av ambulansepersonell og naboer, opplyser operasjonsleder Petter Ebbesberg. Røykdykkere gjennomsøker nå huset. Det skal ikke være fare for spredning.

 • Her kan du se kveldens sending

  Distriksnyheter fra Buskerud, Vestfold og Telemark.
 • Røykutvikling var tørrkokt kjele

  Politi, brann og ambulanse rykket like etter 20.30 ut etter melding om røykutvikling på Gimsøy i Skien. Det viste seg å være røyk fra en tørrkokt kjele. En kvinne som befant seg i leiligheten sjekkes av ambulansepersonell.

  Brann på Gimsøy i Skien
  Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK
 • Røykutvikling på Gimsøy

  Nødetatene har rykket ut til en mulig bygningsbrann på Gimsøy i Skien. Det er meldt om røykutvikling og både brann, politi og ambulanse er på vei til stedet.