NRK Meny
Normal

Midnattskorets tredje natt er klar

Gjenforeningen med bandet Midnight Choir brer om seg. Etter at det først ble ekstrakonsert fordi Rockefeller i Oslo ble så raskt utsolgt, vil trioen også gjøre konsert på Union scene i Drammen.

Midnight Choir

NY KONSERT MED MIDNATTSKORET: Midnight Choir og vokalist Paal Flaata er så populære at de kjører en ny konsert. Denne gang i Drammen.

Foto: Per Ole Hagen

Opp av kistelokket og rett til himmels, sa vokalist Paal Flaata da det ble kjent at ekstrakonsert måtte til i Oslo i mars.

Nå fortsetter himmelfarten for bandet som ble oppløst i 2004 og rakk fem album fra starten i 1992.

Billettene til den såkalte One Night Only-konserten på Rockefeller søndag 6. mars 2016 forsvant på få timer, og fikk følge av ekstrakonsert mandag 7. mars. Det var konsertstedet som foreslo gjenforeningen i anledning Rockefellers 30-årsfeiring.

Nå blir det altså en tredje natt for midnattskoret: I Drammen 21. april.

Gleder seg voldsomt

– Jeg gleder meg noe voldsomt, sa Atle Al DeLoner Bystrøm til NTB tidligere i høst.

Han tror Midnight Choir vil spille et tverrsnitt av katalogen.

– Vi må oppfylle tre ting; både det kunstneriske, at publikum får det de vil ha, og at det inspirerer til spilleglede hos musikerne, sa Bystrøm den gang.

Noen gjenforening synes de involverte foreløpig det er for tidlig å snakke om. Paal Flaata har etter oppløsningen av Midnight Choir gitt ut seks soloskiver, mens Atle Bystrøm gjorde fem samt en sjette med bandet Transfigured Night. Ron Olsen slapp en skive i 2002.