NRK Meny
Normal

Midnattskorets tredje natt er klar

Gjenforeningen med bandet Midnight Choir brer om seg. Etter at det først ble ekstrakonsert fordi Rockefeller i Oslo ble så raskt utsolgt, vil trioen også gjøre konsert på Union scene i Drammen.

Midnight Choir

NY KONSERT MED MIDNATTSKORET: Midnight Choir og vokalist Paal Flaata er så populære at de kjører en ny konsert. Denne gang i Drammen.

Foto: Per Ole Hagen

Opp av kistelokket og rett til himmels, sa vokalist Paal Flaata da det ble kjent at ekstrakonsert måtte til i Oslo i mars.

Nå fortsetter himmelfarten for bandet som ble oppløst i 2004 og rakk fem album fra starten i 1992.

Billettene til den såkalte One Night Only-konserten på Rockefeller søndag 6. mars 2016 forsvant på få timer, og fikk følge av ekstrakonsert mandag 7. mars. Det var konsertstedet som foreslo gjenforeningen i anledning Rockefellers 30-årsfeiring.

Nå blir det altså en tredje natt for midnattskoret: I Drammen 21. april.

Gleder seg voldsomt

– Jeg gleder meg noe voldsomt, sa Atle Al DeLoner Bystrøm til NTB tidligere i høst.

Han tror Midnight Choir vil spille et tverrsnitt av katalogen.

– Vi må oppfylle tre ting; både det kunstneriske, at publikum får det de vil ha, og at det inspirerer til spilleglede hos musikerne, sa Bystrøm den gang.

Noen gjenforening synes de involverte foreløpig det er for tidlig å snakke om. Paal Flaata har etter oppløsningen av Midnight Choir gitt ut seks soloskiver, mens Atle Bystrøm gjorde fem samt en sjette med bandet Transfigured Night. Ron Olsen slapp en skive i 2002.

 • Havnet i elva etter utforkjøring

  En varebil kjørte av veien ved Grova i Drangedal like før 18.00 tirsdag kveld. Bilen havnet på taket i ei elv. Det var to personer i bilen. Begge ble kjørt til akuttmottaket ved Sykehuset Telemark med ukjent skadeomfang, den ene i luftambulanse.

 • Powerhouse på vent

  Powerhouse-bygginga i Porsgrunn er utsett, skriv Varden. Bygginga av det elleve etasjar høge kontorbygget ved Frednesbrua skulle etter planen stå ferdig fyrste kvartal 2019. Nå blir det truleg forsinka med fleire månadar.

  Powerhouse i Porsgrunn
  Foto: R8
 • Dyrare søppel neste år

  Søppeldunken blir dyrare for nesten alle i Grenland frå nyttår. Den største auken kjem i Porsgrunn, skriv Varden. Anne Berit Steinseth i Grenland Renovasjon seier at det er kommunane som fastset prisane, og at dei vil variere frå år til år.

  Søppel, søppeldunker i Karasjok
  Foto: Dan Robert Larsen / NRK
 • Nytt akuttmottak på Notodden

  Sjukehuset på Notodden får eit nytt og betre akuttmottak. Frå midten av januar flyttar akuttmottaket til større lokale i fyrste etasje, noko som blir betre for både pasientar og tilsette, skriv sjukehuset i ei pressemelding.

  Sykehuset på Notodden
  Foto: Anne Lognvik / NRK