NRK Meny

Medhold til Norcem

Norcem og NOAH får fullt medhold hos Klagenemnda for miljøinformasjon. Bedriftene var klaget inn av Fellesforum for Heistad, Brattås og Skjelsvik for manglende innsyn i rapporter og notater om mulige deponilokaliteter. Ifølge nemnda har Norcem og NOAH oppfylt sin informasjonsplikt etter miljøinformasjonsloven. Dette er andre gang bedriftene er klaget inn, og også forrige gang fikk de medhold.

 • En time ekstra kjøring

  E18 er stengt ved Gjerdemyra utenfor Kragerø i sørgående retning. Omkjøring skjer via Drangedal og Treungen. For reisende mellom Kragerø og Kristiansand gir det over en times lengre reisetid.

  Gjerdemyra
  Foto: Astrid Wåsjø Simonsen
 • En seier på fire kamper

  I eliteserien i bordtennis for kvinner vant Notodden mot Vikåsen, mens det ble tap for Bodø, og B-72. Notodden spilte uavgjort mot Drammen. Dermed tok laget med seg tre poeng fra helgens kamper som ble spilt på Notodden.

 • Golfbane under vann

  Golfbanen på Gumøy i Kragerø står under vann. – Banen var i utmerket stand helt til regnet kom, så jeg tror dette skal gå bra, sier styreleder i Gumøy golf AS Jarl Wist. Det anslås at omkring 20 mål ligger under vann.

  Gumøy golfbane
  Foto: Roy Isnes