NRK Meny
Normal

Maria Mauland

Maria Mauland er en singer/songwriter fra Notodden

Maria Mauland

Maria har alltid vært veldig interessert i sangtekster.

Margrethe Skogrand

Søsteren Margrethe dro henne med på spillejobb

Fra hun var ung skrev hun ned tekster hun hørte og pugget dem. Hun elsket å synge, men var ikke like begeistret for å opptre. Men søsteren Margrethe dro henne med og etterhvert ble Maria fortrolig med å stå foran et publikum.

Søsteren Margrethe Skogrand er det nok mange som husker fra The Voice på TV2 i 2013.

Låtskriving er viktig

Hun er både artist og låtskriver men mener selv at låtskrivingen er viktigere for henne enn det å fremføre låtene. Drømmen er å kunne leve av å skrive låter.

Hun synger om gud og kjærligheten. Hun synger om livet og ting hun grubler på.

Ved siden av musikken liker Maria å male og skrive. Hun har hatt utstilling av bilder lokalt hjemme i Heddal i Telemark.

 • Kraftkommuner kan tape store penger

  200 kraftkommuner kan tape mellom 350 og 400 millioner kroner. Regjeringen foreslår ingen endringer i renta som brukes til å vurdere verdien på kraftverk. Dermed får kommunene mindre penger i eiendomsskatt. Det kan føre til tjenestekutt for kommunene.

 • Vil utrede felles legevakt

  Porsgrunn har sagt ja til å bli med i et forprosjekt om felles interkommunal legevakt i Grenland, skriver Varden. I utvalget for helse og omsorg i Porsgrunn, var det 7 mot 4 stemmer for en slik utredning. Høyre, Frp og By og Nærmiljøpartiet stemte imot.

 • Ønsker bro over Porsgrunnselva

  Flertallet av politikerne i Porsgrunn er positive til en ny bro over Porsgrunnselva. Det skriver fylkesavisene. De ønsker å knytte bydelene sammen, og mener brua bør gå mellom Moldhaugen og Reynoldsparken.

 • Anmeldt for promillekjøring

  En mann i 20-åra er anmeldt for promillekjøring på E18 ved Auråen i Kragerø, melder politiet. En mann i 50-åra er anmeldt for kjøring uten førerkort ved samme sted.