NRK Meny
Normal

Mann stukket med kniv på Rjukan

Rundt midnatt rykket politiet ut etter melding om knivstikking.

Laster kart, vennligst vent...

– Vi hadde en patrulje i nærheten av Rjukan da meldingen kom, og etter kort tid ankom vi stedet, forteller operasjonsleder Petter Hovet i Telemark politidistrikt.

Han ble tatt vare på av personer på stedet, og det ble tilkalt ambulanse som fraktet ham til Sykehuset Telemark. Hovet vet ikke hvor alvorlig skaden er.

– Han var ved bevissthet hele veien og ga oss også et navn på en person vi antar er gjerningspersonen, sier Hovet.

Politiet sendte forsterkninger fordi det var usikkert om mannen var bevæpnet eller hvilken tilstand han var i.

– Pågripelsen gikk helt uten dramatikk. Nå er han på vei til Skien og vil bli avhørt seinere i dag, forteller Petter Hovet.

 • Forandringer for Stevneplassen

  I går kveld var informasjonsmøte for Stevneplassen i Skien, og flere forslag kom frem for hva som skal skje med plassen, melder TA. Gjenbruksstasjon, treningsløype, og park med treningsapparater var noen av forslagene.

 • Tiltalt for knivstikking

  En 28-åring tiltalt for å ha gått løs på en 31 år gammel mann med kniv og hammer i Brevik. Hendelsen skjedde natt til 7. august. Den 31 år gamle mannen fikk alvorlige skader og ble fraktet til Oslo universitetssykehus, det melder TA.

 • Fotgjengar påkøyrd i fotgjengarfelt

  Det var ein mann på 48 år frå Porsgrunn som vart påkøyrd i eit fotgjengarfelt. Politiet har difor teke førarkortet frå den 86 år gamle mannen som køyrde bilen. Mannen som vart påkøyrd er ikkje ein syklist, slik politiet tidlegare meldte.

 • Øving i Ulefoss 19. oktober

  Torsdag 19. oktober blir det halde ei øving i samband med samvirkekurset for naudetatane i Telemark. Det vil bli utrykkingskøyring i og nær Ulefoss. Øvinga vil òg inkludere ein kanalbåt i området ved Valøya. Farga markør-røyk vil bli brukt.