NRK Meny

Mann sovnet og kjørte av veien

En 78 år gammel mann fra Strømmen er kjørt til sykehus for sjekk etter å ha kjørt av veien ved Rudsgrend i Gransherad torsdag ettermiddag. Årsaken til ulykken er uklar, men sannsynligvis har mannen sovnet bak rattet, opplyser politiet. Det var store skader på bilen, som ble tauet bort av bergingsbil. Ingen personer ble alvorlig skadet i ulykken. Mannens førerkort er beslaglagt, og politiet etterforsker saken.

 • Boligbrann i Vinje slukket

  Boligbrannen i Øyfjellvegen i Vinje er slukket. Fire personer er registrert bosatt på adressen, og noen av har fått i seg røyk. Disse tilses av helse, opplyser politiet klokken 02.46.

  Laster Twitter-innhold
 • Rykker ut til boligbrann i Vinje

  Nødetatene har rykket ut til melding om boligbrann i Øyfjellvegen i Vinje. Det melder politiet i Telemark klokken 02.16 natt til søndag.

  Laster Twitter-innhold
 • Trafikkuhell på Gavlesjåvegen

  Én bil med tre personer har kjørt utenfor en skrent og havnet 20 meter fra veien, opplyser politiet på Twitter. Det er ingen personskade og personene er ute av bilen. Nødetater er på stedet.

 • Ulykke på E18

  To biler kolliderte på E18 ved Skjelsvik i Porsgrunn. Føreren av den ene bilen overholdt ikke vikeplikten. Personene involvert er tatt hånd om av ambulansepersonell.