NRK Meny
Normal

Manns skutt i jaktulykke

En mann er fløyet til sykehus etter at han ble skutt i overkroppen av sønnen sin, under jakt ved Haugestøylnuten i Vinje i Telemark.

Laster kart, vennligst vent...

– Sønnen tar det fryktelig tungt, sier operasjonsleder Jan Olaf Jansen, ved Telemark politidistrikt.

Han legger til at det dreier seg om en ren, skjær ulykke.

Laster Twitter-innhold

Hentet med helikopter

Mannen som er skutt er i 50-åra, og ikke fra Telemark.

– Han har blitt hentet av helikopter, og fløyet til sykehus i Arendal. Mannen var ved bevissthet hele veien, og alt ser ut til å gå bra, opplyser operasjonsleder Jan Olaf Jansen i politiet.

Det er uklart hva slags våpen det er skutt med, og hva slags jakt de to mennene drev, men politiet mistenker ikke at noe kriminelt har skjedd.

 • Hjelm seld for 10 101 kroner

  Hjelmen Karsten Warholm hadde på seg da han feira VM-gullet på 400 meter vart auksjonert bort under TV-aksjonen i går. Hjelmen høyrer til Rune «Tribune» Eikeland frå Porsgrunn. Det høgaste bodet kom på 10 101 kroner.

  Andreas Thorkildsen og Karsten Warholm
  Foto: NRK
 • Ingen faglege argument

  Det er ingen faglege argument for at ei felles legevakt for kommunane i Grenland skal ligge ved Sjukehuset Telemark. Det seier sjukehusdirektør Tom Helge Rønning til TA. I Skien stiller politikarane krav om at legevakta skal ligge ved sjukehuset i Skien.

 • Sakna mann funnen i god behald

  Ein mannleg bebuar frå Gulset sjukeheim som var sakna tidlegare i dag, vart etter kort tid funnen i god behald.

 • Nytt språktreningsprosjekt i Bø

  I Bø skal eit prosjekt i gartneri og skog gje språktrening og opplæring i å drive bedrift. Prosjektet er i regi av NAV og Midt-Telemark Næringsutvikling. Deltakarane er flyktningar med spesiell kompetanse og nordmenn med erfaring frå praktisk arbeid.