NRK Meny
Normal

Mann savnet etter husbrann

NISSEDAL (NRK): En eldre mann er savnet etter en boligbrann i Nissedal natt til søndag.

Brann Nissedal

AVSPERRET: Det er fortsatt varmt i brannruinene søndag morgen.

Foto: Ragnar Lurås / NRK

– Vi venter på at branntomta skal bli såpass kald at vi kan undersøke huset med tanke på å finne personen som er savnet, sier operasjonsleder Tore Grindem i politiet i Telemark.

Tore Grindem, leder for operasjonssentralen i Telemark politidistrikt.

Operasjonsleder Tore Grindem ved politiet i Telemark.

Politiet ble varslet om brannen klokken 02.41 natt til søndag. Da nødetatene kom frem til boligen i Treungen i Nissedal kommune var huset overtent.

Ikke fare for spredning

Søndag morgen driver brannvesenet fortsatt etterslukking på stedet. Det var aldri fare for at brannen skulle spre seg til andre hus, ifølge politiet.

Operasjonsleder Jan Olaf Jansen sa til NRK natt til søndag at politiet ikke har opplysninger som tyder på at andre personer kan ha vært til stede i huset da det begynte å brenne.

Årsaken til brannen er ennå ikke kjent.

 • Trafikkuhell i Skien

  Politi og ambulanse er på vei til et trafikkuhell ved Hynivegen/Jernverksvegen i Skien. Trolig er det ikke personskade ifølge politiet.

 • Starter sjakksendinger på nett

  Brødrene Kjetil og Espen Lie fra Porsgrunn starter sjakksendinger på nett. I kveld starter de opp sin egen kanal på nettstedet Twitch. Det hele skal foregå på norsk, og anledningen er kandidatturneringen der Carlsens VM-motstander avgjøres i løpet av 10 dager.

  Kjetil Lie
  Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix
 • Går ut som nummer 38

  Magnus Krog frå Høydalsmo hamna på 38.-plass i hopprennet i verdscupen i Klingenthal i Tyskland. Dermed går han ut tre minutt og ti sekund etter tyske Fabian Riessle. Langrennsdelen startar 13.45, og blir sendt direkte her.