NRK Meny
Normal

Mann omkom i arbeidsulykke

En mann i 30-årene fra Notodden omkom fredag kveld i en arbeidsulykke. Mannen ble påkjørt av en hjullaster.

– Han kom ut rett foran hjullasteren, sier operasjonsleder Aadne Rølid.

Han sier politiet ikke vil ta ut siktelse mot mannen som kjørte hjullasteren fordi mannen som ble påkjørt kom ut i veien så brått.

– Føreren blir tatt hånd om av kommunens kriseteam, sier Røilid.

En tredje person var på stedet da ulykken skjedde. Han og sjåføren blir avhørt av politiet.

– Det har vært en veldig traumatisk opplevelse for han som kjørte hjullasteren. Han fikk denne mannen ut foran seg veldig brått, sier Røilid.

Politiet fikk melding om ulykken like etter klokka 22 fredag kveld.

 • Knut Morten Johansen held fram

  Statssekretær Knut Morten Johansen frå Skien er gjeve avskjed som statssekretær for statsråd Sylvi Listhaug. Han blir utnemnt på nytt til statssekretær for statsråd Per Sandberg i Justis- og beredskapsdepartementet.

 • Har gripe ein person

  Politiet har gripe ein person som dei meiner er gjerningspersonen frå ranet av Vitus apotek i Porsgrunn. Dei har funne medisinar som stammar frå apoteket. Personen vil bli køyrd i arrest for vidare oppfølging og etterforsking.

 • Knivran i Porsgrunn

  Vitus apotek i Jernbanegata i Porsgrunn er ranet av en person som truet de ansatte med kniv. Store politistyrker søker etter gjerningspersonen, og politiet ber om tips fra vitner som kan ha sett gjerningspersonen løpe fra stedet.

  Ran av Vitus apotek i Porsgrunn
  Foto: Anne Cathrine Syversen / NRK
 • NRK vil bli i Porsgrunn

  NRK Telemark skal flytte fra Borgeåsen, og etablere seg på nytt i Porsgrunn. Eiendommen på Borgeåsen vil bli solgt, og NRK vil nå gå ut i markedet og søke etter nye lokaler sentrumsnært i Porsgrunn kommune. – Vi ser for oss økt regionalt samarbeid i åra framover, og Porsgrunns sentrale beliggenhet med gode kommunikasjonsmuligheter, er bakgrunnen for at vi velger å reetablere oss her, sier regionredaktør Heidi Pleym.

  Heidi Pleym
  Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK