NRK Meny
Normal

Mann mener han så ulv i Skien

En mann ringte politiet etter at han så det han mener er en ulv i Skien i dag.

Ulv

Illustrasjonsfoto.

Foto: Løchen, Per / SCANPIX

Mannen var ute og kjørte bil da han så det han tror var en ulv.

– Godt mulig

Observasjonen ble gjort på Trommedalsveien i Skien.

– Rovviltansvarlig i Telemark er varslet om saken, opplyser operasjonsleder Jørn Gustav Larsen i Telemark politidistrikt.

Politiet fikk melding om observasjonen klokken 10.18 lørdag formiddag.

Rovviltansvarlig i Telemark, Espen Marker, sier det godt mulig at det er en ulv som er observert.

– Jeg har ikke sjekket spor, men det kan være en ulv, sier han til NRK.

Les også:

– Meld fra

Han forteller at mannen som mener han observerte ulven kikket etter spor på stedet, men at det ikke var enkelt å se spor i terrenget nå.

– Vi vet at det er flere ulver på streif, men vi vet ikke hvor de er. De kan dukke opp hvor som helst, sier Marker, som har følgende oppfordring til personer som tror de kan ha sett ulv:

– Meld fra til oss eller til politiet dersom du ser ulv, oppfordrer han.

 • Vogntog berga på Grønliheia

  Vogntoget, som i dag har stått fast på E134 på Grønliheia, har kome seg laus. Vegen er no open i begge køyrebanar, melder Statens vegvesen.

 • Slår sammen skattekontor

  Kommunestyret i Drangedal har vedtatt å etablere en felles skatteoppkreverfunksjon for Drangedal og Kragerø. Politikerne ønsker at det skal være en kontordag i Drangedal i uka. Etableringen skjer så fort det lar seg gjøre.

 • Gode nyheter for skogbruket

  Produksjon av biodrivstoff på Tofte i Hurum kommune er gode nyheter for skogbruket i Telemark. Det skal investeres 500 millioner kroner til å bygge et anlegg på Tofte. Olav A. Veum i AT skog og Norsk Skogeierforbund mener dette er utelukkende positivt.

  Olav A Veum
 • Vil ta imot flyktninger

  Kragerø har sagt ja til å ta imot ti flyktninger i 2018 etter anmodning fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, Imdi. Kragerø har kapasitet til å bosette 20, så dersom situasjonen skulle endre seg stilles disse plassene til disposisjon.