NRK Meny
Normal

Mann i 60-årene ikke i stand til å avhøres i dag

Mannen i 60-årene som ble funnet med alvorlige hodeskader i Porsgrunn i natt blir ikke avhørt i dag. Det opplyser politiadvokat Christian Ytterbø til NRK

Mannen ble funnet rundt klokken ti på halv to i natt av forbipasserende som oppdaget mannen på vei hjem fra byen, rundt klokka 1.20. Han lå da på asfalten ute i Tordenskiolds gate i Porsgrunn.

– Vi har vært på stedet der mannen ble funnet, og sjekker om det er overvåkingskameraer i området. Vi etterlyser også flere vitner, som kan bidra til å finne ut hva som har skjedd, sier Ytterbø.

Mannen ble fraktet til Sykehuset Telemark med ambulanse i natt. Politiet har i formiddag vært i kontakt med sykehuset, som opplyser at mannen har alvorlige hodeskader, og ikke lar seg avhøre i dag.

Laster kart, vennligst vent...
  • Ein person skadd i trafikkulykke

    Ein person er skadd i trafikkulykka på Sunbyvegen i Bamble. Skadeomfanget er ikkje kjent. Politiet har førebels meldt om at tre personbilar som må ha bilberging.

  • Trafikkulykke på Sundbyvegen

    Fylkesveg 352 ved Grasmyrbakken mellom Stathelle og Langesund er stengt etter ei trafikkulykke mellom fleire køyretøy på Sundbyvegen. Fleire personar er involvert. Det er omkøyring via fylkesveg 200, Langesundvegen.

  • Viktig å bli i eliteserien

    Styreleiar Helene Røsholt seier det er viktig at Gjerpen blir i eliteserien. Styret har stor respekt for det trenar Ketil Arntzen har fått til med små ressursar i Gjerpen. Avgjerda om å suspendere Arntzen er teken med bakgrunn i misnøye i spelargruppa.