NRK Meny
Normal

Mann i 60-årene ikke i stand til å avhøres i dag

Mannen i 60-årene som ble funnet med alvorlige hodeskader i Porsgrunn i natt blir ikke avhørt i dag. Det opplyser politiadvokat Christian Ytterbø til NRK

Mannen ble funnet rundt klokken ti på halv to i natt av forbipasserende som oppdaget mannen på vei hjem fra byen, rundt klokka 1.20. Han lå da på asfalten ute i Tordenskiolds gate i Porsgrunn.

– Vi har vært på stedet der mannen ble funnet, og sjekker om det er overvåkingskameraer i området. Vi etterlyser også flere vitner, som kan bidra til å finne ut hva som har skjedd, sier Ytterbø.

Mannen ble fraktet til Sykehuset Telemark med ambulanse i natt. Politiet har i formiddag vært i kontakt med sykehuset, som opplyser at mannen har alvorlige hodeskader, og ikke lar seg avhøre i dag.

Laster kart, vennligst vent...
 • Funnet i god behold

  Den sju år gamle jenta som var savnet i Skien er funnet i god behold. Jenta blir gjenforent med foreldrene. Politiet var i ferd med å trappe opp leteaksjonen, som nå blir avblåst ifølge politiet. Jenta ble funnet av en lærer som var ute og lette.

  Laster Twitter-innhold
 • Leteaksjon etter 7 år gammel jente

  Politiet kaller inn ekstra mannskaper i letingen etter ei 7 år gammel jente på Gulset i Skien. – Jenta kom ikke hjem som avtalt. Det er mørkt og kaldt og vi tar dette på største alvor når det gjelder ei så ung jente, sier Terje Pedersen i politiet.

 • 7 år gammel jente savnet på Gulset

  Politiet leter etter ei 7 år gammel jente på Gulset i Skien. Jenta dro hjemmefra klokke 14.15. Hun har lyst hår og er iført en blå vinterjakke med små grønne, lilla og røde prikker.

 • Spredt HSN skaper trøbbel

  Høgskolen i Sørøst-Norge har støtt på problemer med universitetssøknaden fordi de er lokalisert for mange steder. Rektor Petter Aasen er overrasket over at dette blir et tema og vil rydde opp i eventuelle misforståelser. Høgskolen holder til i Telemark, Vestfold og Buskerud.