NRK Meny
Normal

Mann i 60-årene ikke i stand til å avhøres i dag

Mannen i 60-årene som ble funnet med alvorlige hodeskader i Porsgrunn i natt blir ikke avhørt i dag. Det opplyser politiadvokat Christian Ytterbø til NRK

Mannen ble funnet rundt klokken ti på halv to i natt av forbipasserende som oppdaget mannen på vei hjem fra byen, rundt klokka 1.20. Han lå da på asfalten ute i Tordenskiolds gate i Porsgrunn.

– Vi har vært på stedet der mannen ble funnet, og sjekker om det er overvåkingskameraer i området. Vi etterlyser også flere vitner, som kan bidra til å finne ut hva som har skjedd, sier Ytterbø.

Mannen ble fraktet til Sykehuset Telemark med ambulanse i natt. Politiet har i formiddag vært i kontakt med sykehuset, som opplyser at mannen har alvorlige hodeskader, og ikke lar seg avhøre i dag.

Laster kart, vennligst vent...
 • Fri ferdsel forbi Norcem

  Det er nå fri ferdsel forbi Norcem i Porsgrunn etter at eit vogntog hadde problem opp bakken.

 • Brannen i Treungen er sløkt

  Brannen i ein einebustad i Treungen i Nissedal er sløkt. Brannen var i kjellaren på huset, og det skal ikkje ha vore menneske inne i bustanden da brannen braut ut.

 • Vogntog står ved Norcem

  Eit vogntog har problem opp bakken forbi Norcem i Porsgrunn. Det fører til kork i trafikken. Politiet er på veg til staden.

 • Trafikkproblem ved Svanvik

  Eit vogntog står i området ved Svanvik i Skien og skapar problem i trafikken. Det blir lagt kjetting på vogntoget.