NRK Meny
Normal

Mann alvorlig skadet i campingvognbrann

Skien (NRK): En mann (33) er fraktet til sykehus med store brannskader etter at campingvognen han oppholdt seg i begynte å brenne.

Laster kart, vennligst vent...

Rett før klokken halv fire på lørdag ettermiddag meldte brannvesenet at det brant i en campingvogn ved Borgestad kirke i Skien.

En 33 år gammel mann som oppholdt seg i campingvogn da brannen startet, er nå fraktet til sykehuset i Skien med store brannskader, det opplyser operasjonsleder i politiet, Vidar Aaltvedt.

– Mulig eksplosjon

Ifølge vitner skal det ha kommet et voldsomt smell like før det begynte å brenne.

– Mye tyder på at det var en eksplosjon som utløste brannen, sier Aaltvedt.

Han forteller til NRK at de nå har startet etterforskning for å finne ut hva som er brannårsaken.

– Vi kan ikke utelukke at det har skjedd noe kriminelt, sier han.

– Helt utbrent

Campingvognen stod for seg selv, og skal ha vært den skadede 33-åringens bosted. Den er totalt utbrent etter at brannvesenet er ferdig med slukkingen. Aaltvedt sier at de har kontroll på området, og at det ikke skal være noe fare for videre spredning av brannen.

 • Politiet pågrep «samuraimann»

  Politiet i Telemark har pågrepet en mann i 40-årene i Porsgrunn torsdag kveld. Det opplyser operasjonsleder Geir Kastmo til NRK. Pågripelsen skjedde i forbindelse med at en person ble kuttet i fingrene med et samuraisverd i Sandefjord i går.

 • Tre kunder uten strøm

  Torsdag kveld skal alle Skagerak Energis kunder få strømmen tilbake, opplyser kommunikasjonssjef Thor Bjørn Omnes. Bare tre kunder er nå uten strøm, men alle skal få det i løpet av kvelden.

 • Monsen inntar Hardangervidda

  Lars Monsen inntar den norske fjellheimen minutt for minutt. NRK skal følge Monsen blant annet på Hardangervidda, der turen går torsdag til søndag i uke 28. Siden fjellet er åpent for alle, er han spent på om folk vil henge seg på turfølget.

  Monsen
  Foto: Håvard Jenssen / NRK
 • Se 20.55-nyhetene fra Østafjells

  Siste nytt fra NRK Østafjells, torsdag 18. januar 2018, klokken 20.55.