NRK Meny
Normal

Mann alvorlig skadet i campingvognbrann

Skien (NRK): En mann (33) er fraktet til sykehus med store brannskader etter at campingvognen han oppholdt seg i begynte å brenne.

Laster kart, vennligst vent...

Rett før klokken halv fire på lørdag ettermiddag meldte brannvesenet at det brant i en campingvogn ved Borgestad kirke i Skien.

En 33 år gammel mann som oppholdt seg i campingvogn da brannen startet, er nå fraktet til sykehuset i Skien med store brannskader, det opplyser operasjonsleder i politiet, Vidar Aaltvedt.

– Mulig eksplosjon

Ifølge vitner skal det ha kommet et voldsomt smell like før det begynte å brenne.

– Mye tyder på at det var en eksplosjon som utløste brannen, sier Aaltvedt.

Han forteller til NRK at de nå har startet etterforskning for å finne ut hva som er brannårsaken.

– Vi kan ikke utelukke at det har skjedd noe kriminelt, sier han.

– Helt utbrent

Campingvognen stod for seg selv, og skal ha vært den skadede 33-åringens bosted. Den er totalt utbrent etter at brannvesenet er ferdig med slukkingen. Aaltvedt sier at de har kontroll på området, og at det ikke skal være noe fare for videre spredning av brannen.

 • Klart for ny runde i cupen

  Trekninga til andre runde i NM i fotball for herrar er klar. Skarphedin møter Husøy og Foynland, mens Hei skal spele mot Halsen. Begge telemarkslaga skal spele på bortebane denne runden.

 • Seld for 2,7 millionar kroner

  Telemarks dyraste hyttetomt er no seld. Det melder Varden. Hyttetomta har vore til sals sidan 2016, og ligg inne i Silkedalen på Vierli. Prisen vart til slutt 2,7 millionar kroner.

 • Nittisju av hundre brukar belte

  Nittisju av hundre busspassasjerar i Telemark brukar belte. Det syner ei undersøking Statens vegvesen har gjort denne veka. I ei tilsvarande undersøking for to år sidan var det meir enn dobbelt så mange som ikkje brukte belte.

  Busser i Telemark
  Foto: Lars Tore Endresen / NRK
 • Ap-topp vert etterforska

  Politiet startar etterforskinga av Magnus Straume etter påske. Ap-politikaren i Drangedal er meld for å ha stole pengar frå ein person han var støttekontakt for. Straume seier at han er uskuldig, og at han ser fram til at etterforskinga vil reinvaske han.

  Magnus Straume
  Foto: Jannicke Møller Andersen / NRK