NRK Meny
Normal

Mange vil ha cupfinalebilletter

I dag blei billettene til cupfinalen lagt ut til salg, og interessen er enorm.

Odd jubel i NM-semifinalen mellom Odd og Sarpsborg

Om du registrere deg på NFF sine hjemmesider, kan du være en av de 2500 som får en cupfinalebillett.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

– Det har vært veldig mange som har tatt kontakt, og i løpet av dagen har det blitt spurt om over 16 000 billetter, sier fungerende kommunikasjonssjef i Norges Fotballforbund, Yngve Haavik.

Det er kun 2500 billetter som er tilgjengelige, og hvem av de interesserte som får billett avgjøres ved loddtrekning.

– Som tidligere år selges disse billettene via loddtrekning, slik at alle som er interessert skal ha samme mulighet til å skaffe seg billetter. Dette fungerer godt, og er et rettferdig system, sier Haavik.

Det vil være mulig å registrere sitt ønske om cupfinalebilletter fra i dag 6. oktober til dato 12. oktober.

Laster Twitter-innhold

Ikke mange billetter

Direktør i Odd, Einar Håndlykken, oppfordrer folk til å registrere seg dersom de virkelig ønsker å se cupfinalen på Ullevaal søndag 23. november.

– Det er lurt å gjøre. Vi i Odd kommer ikke til å ha mange billetter for fritt salg, og dette kan være en av de beste mulighetene til å få seg en billett til cupfinalen.

Om du ønsker deg billett til cupfinalen kan du gå inn på Norges Fotballforbund sine hjemmesider og registrere deg der. Om du får billetter, vil du få beskjed om dette i uke 43.

 • Natta i møte uten strøm

  En del må belage seg på en strømløs natt etter det kraftige snøværet i dag. Klokken 18.00 er fortsatt 4 300 husstander i Telemark og Vestfold uten strøm.

 • Veier åpne

  Bjørntvedtvegen i Skien er åpnet igjen. Dette gjelder også i bakkene fra Holtesletta og ned mot Siljan sentrum der et vogntog sperret veien tidligere i ettermiddag. Fylkesvei 851 mellom Varland og Arabu er også åpen igjen etter uvær.

 • Stenger Bjørntvedtvegen

  Bjørntvedtvegen i Skien frå krysset Bjørntvedtvegen og Kjørbekkdalen til krysset Bjørtvedtvegen og Trommedalsvegen blir stengt i minst ein time grunna berging av to vogntog. Politiet er på staden.

 • Vogntog sperrar trafikken i Siljan

  Eit utanlandsk vogntog har mista kontrollen på svært glatt underlag i bakkane frå Holtesletta og ned mot Siljan sentrum og står på tvers og sperrer for annan trafikk. Politiet er på veg til staden. Veg trafikksentralen er varsla.