Magnus Krog tatt ut på landslaget

Fjorårssesongen var trøblete for Magnus Krog fra Høydalsmo. Nå satser han på en ny og bedre sesong.

Magnus Krog

Magnus Krog fra Høydalsmo satser på en knallsterk sesong i år, og håper å kjempe i toppen i verdenscupen i kombinert. Her fra medaljeseremonien i OL i Sotsji hvor Krog fikk bronse i kombinert. jhvor Krog fik

Foto: Eeg, Jon / NTB scanpix

Magnus Krog avsluttet en heller laber skisesong i midten av mars i år. Han mener likevel han har lært mye av sesongen og har bevist at han hører hjemme i verdenstoppen.

Nå satser han på en bedre sesong enn fjorårets.

– Jeg er kjempemotivert. De siste resultatene fra Lahti viste at jeg har noe i verdenstoppen å gjøre og bør gå verdenscuprenn. Jeg skal være blant de beste på landslaget. Jeg føler at jeg har nivået inne, men jeg har slitt med å få det ut i konkurransene, sier Krog.

Krog sier han har tenkt mye på hvorfor han ikke fikk de resultatene han ønsket hele sesongen. Han sier kroppen var sliten da sesongen startet.

Lover godt foran neste sesong

– Jeg var veldig sliten etter OL-sesongen. Jeg hadde tømt batteriet og det tok litt lang tid før jeg kom i den riktige modusen. Det tok nok litt lang tid før jeg kom meg opp på et høyt nok nivå.

De siste årene har Krog hatt for vane å gå bra og dårlig annenhver sesong. Det lover dermed godt for neste års sesong.

Han sier at han kommer til å satse for fullt når oppladningen til neste sesong starter, nå i mai.

– Det handler om å være på hugget fra oppladninga til sesongstart. Det var nok der jeg sleit litt i fjor. Denne gangen skal jeg være klar fra vi starter, spesielt på hopptreningen, sier Krog.

Han sier målet for neste sesong er å være i toppen i verdenscupen sammenlagt.