NRK Meny
Normal

Magnus Krog får sjansen

Magnus Krog fra Høydalsmo er tatt ut til den første VM-konkurransen i kombinert i Lahti.

Magnus Krog viser frem den nye konkurransedressen
Foto: NRK

Det ble klart da sportssjef Ivar Stuan torsdag ettermiddag presenterte laget til fredagens renn.

Jørgen Graabak, Mikko Kokslien, Espen Andersen og Magnus Krog skal representere Norge.

Magnus Moan får ikke sjansen i den første konkurransen.

– Det var et veldig vanskelig uttak, for det har vært jevnt og litt uforutsigbart. Det ble jo enda vanskeligere når Mikko kommer fra gode resultater i Japan og dessuten hopper veldig godt her. Det er veldig hyggelig det, men det krever jo litt av oss da. Det ble en magefølelse til slutt på hva vi tror mest på, sier kombinertsjef Ivar Stuan til NTB.

– Det er veldig spennende med Espen, for han har vært lengst av våre i samtlige hopp her. Klart lengst også. Han har i tillegg en bra langrennsform. Jeg mener han er spennende, sier Stuan.

 • Innbrudd i Skien

  Politiet har pågrepet en mann for innbrudd i et lokale i Nedre Hjellegate i natt. Mannen er i slutten av 30 årene og har erkjent forholdene til politiet. Politiet skriver på Twitter, at han var synlig beruset. Mannen ble tatt til arrest.

  Politibil - illustrasjon
  Foto: Illustrasjonsfoto
 • Mangler i barnevernet

  En rapport fra Telemark kommunerevisjon viser store mangler i barnevernstjenesten i Midt-Telemark. Anne Birgit Tresland fra Arbeiderpartiet, sier til Varden at hun er sjokkert, og at barnevernstjenesten ikke har kontroll.

 • To mål av Tobias Lauritsen

  Odd-spiss Tobias Lauritsen ser ut til å ha funnet skåringsformen etter at han ble frisk av kyssesyken. Lauritsen skåret i kveld to mål da Odds reserver slo Fram Larvik i en treningskamp. Marius Bustgaard Larsen skåret det siste målet til Odd.

 • Her kan du se Østafjells 20.55:

  Østafjells 20:55