NRK Meny
Normal

Magnus Krog får sjansen

Magnus Krog fra Høydalsmo er tatt ut til den første VM-konkurransen i kombinert i Lahti.

Magnus Krog viser frem den nye konkurransedressen
Foto: NRK

Det ble klart da sportssjef Ivar Stuan torsdag ettermiddag presenterte laget til fredagens renn.

Jørgen Graabak, Mikko Kokslien, Espen Andersen og Magnus Krog skal representere Norge.

Magnus Moan får ikke sjansen i den første konkurransen.

– Det var et veldig vanskelig uttak, for det har vært jevnt og litt uforutsigbart. Det ble jo enda vanskeligere når Mikko kommer fra gode resultater i Japan og dessuten hopper veldig godt her. Det er veldig hyggelig det, men det krever jo litt av oss da. Det ble en magefølelse til slutt på hva vi tror mest på, sier kombinertsjef Ivar Stuan til NTB.

– Det er veldig spennende med Espen, for han har vært lengst av våre i samtlige hopp her. Klart lengst også. Han har i tillegg en bra langrennsform. Jeg mener han er spennende, sier Stuan.

 • Etterlyser bil etter innbrudd

  Politiet ønsker tips om en Toyota Hiace som ble observert ved en adresse i Grobstokk i Bamble i formiddag. En safe skal være stjålet. Ring til 02800 dersom du kan ha informasjon om denne saken.

 • E134 over Haukelifjell er open

  E134 på strekninga mellom Vågslidtunnelen og Liamyrane på Haukelifjell er open for trafikk etter uvêr.

 • Innbrot i hytte i Tinn

  Det har vore innbrot og tjuveri i ei hytte i Blefjell hyttegrend i Tinn. Det er stole diverse verktøy. Innbrotet har skjedd i løpet av den siste veka, ifølgje politiet.

 • Flere flytter til Bø

  Bø er den kommunen i Telemark som har størst befolkningsvekst. Det viser tall fra Statistisk sentralbyrå for tredje kvartal. Bø har en befolkningsvekst på nesten fire prosent, dette er langt over landsgjennomsnittet.