NRK Meny

Lydsignal fra øvelse

Signalet "Viktig melding- lytt til radio" har nå blitt spilt av over Sivilforsvarets varslingsanlegg. Dette dreier seg kun om en øvelse. Øvelsen holdes ved Herøya industripark, og kan merkes i form av alarmer, luftvernsirener og brann- og redningsbiler. Vi gjentar at signalet "Viktig melding- lytt til radio er spilt av, men at dette bare er på grunn av en øvelse.

Øvelse i Porsgrunn
Foto: Solfrid Leirgul Øverbø
 • Køyrd til sjekk etter trafikkulykke

  Ei kvinne er køyrd til sjekk etter trafikkulykka ved Neslandsvatn i Drangedal. Politiet mistenkjer køyring i påverka tilstand, og førarkortet er beslaglagt.

 • Ny leiar i Telemark AUF

  Telemark AUF har fått ny leiar i helga. Det er 17 år gamle Nikolai Sti Ravlum frå Skien. – Skule er éi av sakene som er viktige for fylkeslaget, særleg å sørgje for at yrkesfagelevar får tatt fagbreva dei har krav på, seier Ravlum.

  Nikolai Sti Ravlum
  Foto: Sigrid Sørumgård Botheim / NRK
 • Torgeir Børven til Odd

  På ein pressekonferanse måndag ettermiddag presenterte Odds Ballklubb Torgeir Børven som ny spelar. Børven har tidlegare spela ein periode i Odd (2009–2012). Børven signerer ein kontrakt på to og eit halvt år.

  Børven til Odd
  Foto: Katrine Rohde Johannessen
 • Trafikkulykke i Drangedal

  Det har vore ei trafikkulykke ved Neslandsvatn i Drangedal. Ein bil har snurra rundt og ligg på taket. Éin person er ute av bilen, det er uvisst om han er skadd.

  Trafikkulykke Neslandsvatn
  Foto: Per Ole Halvorsen