NRK Meny

Lydsignal fra øvelse

Signalet "Viktig melding- lytt til radio" har nå blitt spilt av over Sivilforsvarets varslingsanlegg. Dette dreier seg kun om en øvelse. Øvelsen holdes ved Herøya industripark, og kan merkes i form av alarmer, luftvernsirener og brann- og redningsbiler. Vi gjentar at signalet "Viktig melding- lytt til radio er spilt av, men at dette bare er på grunn av en øvelse.

Øvelse i Porsgrunn
Foto: Solfrid Leirgul Øverbø
 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.

 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.

 • Ikke bestemt seg for rekonstruering

  Politiet har ikke avgjort om de skal gjennomføre en rekonstruksjon av hendelsen som førte til at skiensmannen Hjalmar Johnsen døde. Politiet sier til Varden at de må ha svar på flere analyser før de bestemmer seg.