NRK Meny
Normal

Lottomillionær fra Telemark

Lørdag kveld fikk tre personer en telefon fra Norsk Tipping og beskjed om at de hadde blitt over 3,4 millioner kroner rikere.

Lotto, Norsk Tipping

De tre fikk syv rette. (illustrasjonsbilde)

Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Tallene 2, 10, 12, 14, 16, 27 og 33 ble trukket ut i Lotto-sendingen, og en kvinne fra Telemark, en kvinne fra Østfold og en mann fra Rogaland hadde syv rette. Dermed får de snart 3 443 155 kroner inn på konto.

– Dette var jammen en gledelig overraskelse, utbrøt kvinnen fra Telemark da Norsk Tipping ringte henne.

Kvinnen fra Østfold ba om å få opplest beløpet på nytt.

– Dere tuller ikke nå? spurte hun, og ba to ganger om å få lest opp beløpet på nytt. – Nå står mannen min og hopper av glede i bakgrunnen her.

Det har foreløpig ikke lykkes Norsk Tipping å få tak i mannen fra Rogaland, så han kan altså være millionær uten å vite det.

 • Løse hester på veien

  Politiet ber folk kjøre forsiktig etter at det er observert 10 løse hester på riksvei 36 ved Helgen. Politiet fikk melding om hestene like før halv ni og forsøker å finne eieren.

 • Til sykehus etter ulykke

  En ung mann fra Vinje er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke på E134 mellom Morgedal og Mostøyl. Mannen fortalte politiet at det kom et dyr ut i veien og at han måtte kjøre unna. Politiet tviler på mannens forklaring og har tatt førerkortet.

 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.