NRK Meny

Løslates etter ran i Porsgrunn

De tre mennene som ble pågrepet og siktet for ran i Porsgrunn, natt til mandag, løslates trolig i dag. Ifølge påtalemyndigheten har politiet god oversikt over hva som har skjedd, og ser derfor ikke et behov for å begjære ny varetektsfengsling.

– Én person sitter fremdeles i avhør, men også han vil nok bli løslatt i løpet av dagen, sier Christian Ytterbø, jourhavende hos politiet i Telemark.

Christian Ytterbø
Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Får hjelp til å fullføre

  Færre elever dropper ut fra videregående opplæring i Telemark. Blant annet fordi de får hjelp til å endre studieretning istedenfor å slutte, Tall fra oppfølgingstjenesten viser at 249 fikk hjelp, det er en nedgang på 53 fra november i fjor.

 • Nynorsk eller bokmål

  Når Telemark og Vestfold slås sammen, er spørsmålet hvilken målform det nye fylket skal velge. Telemark bruker nynorsk, Vestfold bokmål. Språkrådet mener det bør være nøytral målform.

 • Ran i Skien

  En mann ble slått ned på Langbryggene i Skien litt før halv fem i natt. Han fikk et kutt i hodet og er kjørt til sykehus. To menn ranet ham for en sekk og stakk fra stedet i en mørk stasjonsvogn. Politiet jakter nå på ransmennene

 • Brann i hus på Notodden

  Det brenner i et bolighus på Notodden. Fem personer er evakuert fra huset, og tas hånd om av ambulansepersonell og naboer, opplyser operasjonsleder Petter Ebbesberg. Røykdykkere gjennomsøker nå huset. Det skal ikke være fare for spredning.