NRK Meny
Normal

Livstruende skadd etter bilulykke

En mann i 40-åra er fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse med livstruende skader etter å ha kjørt i en fjellvegg på Skotfossvegen i Skien.

Laster kart, vennligst vent...

ALVORLIG: Mannen er fløyet til Ullevål med livstruende skader etter en kollisjon med en fjellvegg i Skien.

Ullevål sykehus opplyser på sine nettsider at tilstanden på mannen som ble skadd i en ulykke i Skien er livstruende.

Politiet meldte om ulykken på Twitter klokken 3.27.

– Mannen var bevisstløs, men pustet da politiet kom. Det var også situasjonen da ambulansen kom til stedet, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Sør-Øst politidistrikt.

Mannen, som er bosatt i Skien, ble sendt til Ullevål sykehus. Ingen andre biler er involvert i ulykken, og det skal heller ikke være glatt på veien.

Ifølge politiet satt mannen fastklemt og måtte bli frigjort av brannvesenet.

– Vi holder på å undersøke på stedet, men kan ikke si noe om det var snakk om stor fart. Men jeg kan si at han kjørte uten bilbelte, sier Aaltvedt.

 • Sannsynligvis Serie B for Zekhnini

  Rafik Zekhnini sliter tungt i Fiorentina. – Det er 90 prosent sikkert at han havner i Serie B etter jul, sier Fiorentina-ekspert Brandi de Leonardis. Telemarkingen har så godt som ikke vært å se i laget etter et innhopp i seriestarten, skriver NTB.

  Rafik Zekhnini
  Foto: Paul White / AP
 • Rykker ut til husbrann

  Skien og Porsgrunn brannvesen har rykket ut til melding om husbrann i Åslia på Åfoss i Skien.

 • Får 14 millioner

  Høgskolen i Sør-øst Norge får 14,1 millioner av Forskningsrådet til kapasitetsløft for økt kompetanse og utnyttelse av autonome systemer. 7 høgskoler og universiteter har fått til sammen 80 millioner kroner i denne siste runden med støtte.

  Høgskolen i Telemark
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Tar ikke klage til følge

  Porsgrunn kommune vil ikke ta klagen fra Petter Øygarden til følge, det sier leder i utvalg for miljø og byutvikling Trond Ingebrigtsen til TA. Øygarden sendte tidligere en klage på kommunens avslag av planene for boligene ved Frednes brygge.