NRK Meny
Normal

Livstruende skadd etter bilulykke

En mann i 40-åra er fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse med livstruende skader etter å ha kjørt i en fjellvegg på Skotfossvegen i Skien.

Laster kart, vennligst vent...

ALVORLIG: Mannen er fløyet til Ullevål med livstruende skader etter en kollisjon med en fjellvegg i Skien.

Ullevål sykehus opplyser på sine nettsider at tilstanden på mannen som ble skadd i en ulykke i Skien er livstruende.

Politiet meldte om ulykken på Twitter klokken 3.27.

– Mannen var bevisstløs, men pustet da politiet kom. Det var også situasjonen da ambulansen kom til stedet, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Sør-Øst politidistrikt.

Mannen, som er bosatt i Skien, ble sendt til Ullevål sykehus. Ingen andre biler er involvert i ulykken, og det skal heller ikke være glatt på veien.

Ifølge politiet satt mannen fastklemt og måtte bli frigjort av brannvesenet.

– Vi holder på å undersøke på stedet, men kan ikke si noe om det var snakk om stor fart. Men jeg kan si at han kjørte uten bilbelte, sier Aaltvedt.

 • Mistenkt for kjøring i ruspåvirket

  Politiet stoppet en bil Langangen sentrum etter de hadde fått flere meldinger om at bilen kjørte vinglete på veien. Politihelikopteret observerte bilen ved Moheim i Porsgrunn. Patruljen tok igjen bilen på gamle E18 og stanset bilen i Langangen sentrum.

 • Skremmende

  Vitner til ransforsøket på urmaker Saastad synes det er skremmende at noen forsøker seg på ran midt på lyse dagen. Sten Thorstensen, sier til NRK at han ble sint, og at han og to andre tok opp jakten, men at ranerne kom seg unna i en fluktbil.

  Forsøk på ran med øks urmaker Saastad
  Foto: Sigmund Bolme / NRK
 • Ransforsøk med øks

  To menn har forsøkt å slå inn døra til urmaker Saastad i Storgata i Porsgrunn. Politiet melder at de to rømte fra stedet i retning Frednes og Herøya i tre mindre biler. En av bilene er en liten svart CF registrert Peugeot. Politiet ber om tips.

  Ransforsøk urmaker Saastad
  Foto: Sigmund Bolme / NRK
 • Villmannskjøring på ATV

  En mann ble kastet av ATVen han kjørte, og brakk beinet da han forsøkte å rømme fra politiet i Bø, klokken 3 i natt. Mannen kjørte uten førerkort, og politiet mistenker at han kjørte i ruspåvirket tilstand.