NRK Meny
Normal

Livstruende skadd etter bilulykke

En mann i 40-åra er fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse med livstruende skader etter å ha kjørt i en fjellvegg på Skotfossvegen i Skien.

Laster kart, vennligst vent...

ALVORLIG: Mannen er fløyet til Ullevål med livstruende skader etter en kollisjon med en fjellvegg i Skien.

Ullevål sykehus opplyser på sine nettsider at tilstanden på mannen som ble skadd i en ulykke i Skien er livstruende.

Politiet meldte om ulykken på Twitter klokken 3.27.

– Mannen var bevisstløs, men pustet da politiet kom. Det var også situasjonen da ambulansen kom til stedet, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Sør-Øst politidistrikt.

Mannen, som er bosatt i Skien, ble sendt til Ullevål sykehus. Ingen andre biler er involvert i ulykken, og det skal heller ikke være glatt på veien.

Ifølge politiet satt mannen fastklemt og måtte bli frigjort av brannvesenet.

– Vi holder på å undersøke på stedet, men kan ikke si noe om det var snakk om stor fart. Men jeg kan si at han kjørte uten bilbelte, sier Aaltvedt.

  • Påførte kraniebrudd med hammer

    En 28 år gammel mann er i Nedre Telemark tingrett dømt til fengsel i et år og tre måneder for grov vold. 28-åringen har blant annet påført en annen person kraniebrudd med en hammer. Mannen må også betale 87 000 i oppreisning som følge av volden.

  • Scoret 32 mål - linkes til Odd

    Tobias Lauritsen i Pors scoret sitt syvende hattrick i 3-0 seieren borte mot Express i dag. Spissen har scoret 32 mål i årets serie og nå linkes ungutten til Odd, skriver PD.

  • Laster Twitter-innhold
  • Kvalifisering for Notodden

    Notodden gjorde jobben borte mot Byåsen med 0–1 seier, men dessverre for Notodden vant Nest-Sotra borte mot Hønefoss. Dermed ble det 2. plass og kvalifiseringsspill om opprykk for Notodden. I den kampen møter de Raufoss, som kom på 2. plass i sin avdeling.