NRK Meny
Normal

Leter etter savnet kvinne (25)

Politiet ber folk kontakte dem dersom de har sett kvinnen som like etter midnatt natt til lørdag.

Leteaksjon i Langesund

Politiet søker med politihunder rundt og inni det huset hun sist ble sett fredags kveld.

Foto: Theo Aasland Valen

En 25 år gammel kvinne forsvant fra Langesund i Bamble kommune fredag.

Hun ble sist sett på en fest i et bolighus i Baneveien.

Den 152 cm høye kvinnen snakker grenlandsdialekt, har en normal kroppsbygning, halvlangt lyst hår, blågrå øyne og er lys i huden, melder politiet i sin etterlysning.

Politiet opplyser at den savnede var iført grå joggedress da hun var på festen.

Ingen elektroniske spor

– Nå søker politiet med politihunder rundt og inni det huset hun sist ble sett fredag kveld. Vi søker også rundt nabohuset og i naboområdet for øvrig, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt ved Telemark politidistrikt.

Han legger til at de i tillegg avhører vitner som var sammen med henne fredag kveld.

Det er så langt ikke funnet elektroniske spor etter den savnede. Hun hadde ikke med seg telefon, og eventuelle transaksjoner fra betalingskort får ikke politiet tilgang til før mandag.

Ber om tips

Politiet ber om at folk i Langesund sjekker hagene sine, garasjer og boder om hun kan være der. Politiet er også interessert i tips fra dem som kan ha sett damen etter fredag kveld.

De som har tips i saken bes ringe 02800 eller 35906400.

Et par vitner har meldt seg for politiet og sagt at de har sett en kvinne som kan være den savnede i 2.30-tiden ved Coop Extra-butikken i Langesund, men Aaltvedt poengterer at dette er helt ubekreftede meldinger så langt.

Mandag formiddag vil politiet vurdere hvordan de skal gå videre med søket etter kvinnen.

– Vi har ikke funnet henne, men vil vurdere i løpet av formiddagen hva vil skal gjøre videre med tanke på videre søk, sier operasjonsleder Jan Olav Jansen i Sør-Øst politidistrikt til NTB tidlig mandag morgen.

savnet kvinne

Kvinnen ble sist sett i et bolighus i Baneveien i Langesund fredag kveld.

Foto: NRK
 • Se fredagens sending fra Østafjells

  Siste nytt fra NRK Østafjells fredag 19. januar 2018, klokken 18.55.
 • Ett skritt nærmere datasenter

  Rådmann Ole Magnus Stensrud i Skien har godkjent arbeidet med reguleringsplan for et nytt datasenter nord for Skien. Nå sendes det videre til Teknisk Hovedutvalg, som vil behandle det i sitt første møte 30. januar.

 • To personar til helsesjekk

  To personar er sendt til helsesjekk etter ein kollisjon i Gransherad i ettermiddag. Det var ein buss og ein personbil som kolliderte på fylkesveg 37. Ifylgje politiet skjedde kollisjonen då personbilen braut vikeplikta.

 • OBS-varsel om nytt snøkaos lørdag

  Meteorologen kommer med OBS-varsel og melder om mer snø i Telemark i morgen, lørdag. Det kan by på utfordringer for trafikantene. Skagerak Energi har ekstra mannskaper i beredskap dersom snøen skulle føre til problemer for strømnettet.

  Laster Twitter-innhold