NRK Meny
Normal

Savnet 75-åring funnet i Bamble.

Politiet satte i gang en leteaksjon lørdag kveld etter at mannen ikke møtte til avtalt sted etter en jakttur med to kamerater.

Laster kart, vennligst vent...

Mannen som er fra Bærum ble meldt savnet fra området Fjølbuvannet i skogsområdet opp mot Langen i Bamble kommune i Telemark.

Like etter klokken 20 ble mannen funnet i god behold av et redningshelikopter. Han hadde tatt seg inn på en hytte i området.

– Mannen hadde vært på jakt. Han skilte lag med jaktkamerater rundt klokken 1400. De skulle møtes ved Soppetjenn, men mannen møtte ikke der, sa operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Ådne Røilid.

Mannskaper fra politiet med politihunder, Norske Redningshunder, og mannskaper fra Røde Kors deltok i søket.

 • Får nye jobber etter nedleggelse

  Alle de 8 ansatte fra Mandheimen har fått nye jobber i Tinn kommune. I dag fortalte rådmann Rune Lødøen at kommunestyret i Tinn har lyktes med å finne arbeid til alle som mister jobben på Mandheimen, det skriver Rjukan Arbeiderblad.

 • Nye Veier fastholder prioriteringer

  Strekningene E6 Ranheim - Åsen, E39 Kristiansand vest - Lyngdal vest og E18 Langangen - Dørdal skal bygges først. Det er gjort nye kost-nytteberegninger på alle Nye Veiers prosjekter. Dette tallunderlaget ligger til grunn, opplyser selskapet.

 • OBS-varsel nord i fylket

  Det er sendt ut nytt OBS-varsel for Telemark. OBS-varselet gjelder tirsdag morgen og formiddag. Det er det fare for regn som fryser på bakken nord fylket. Det kan derfor bli veldig glatt på veiene.

 • The Hooters til Wrightegaarden

  The Hooters kommer til Wrightegaarden i sommer. Bandet står blant annet bak klassikeren "500 miles". Onsdag 11. juli 2018 kommer de til Wrightegaarden.

  The Hooters
  Foto: Jan Klug-Offermann