NRK Meny
Normal

Kvinne funnet etter leteaksjon i Skien

Kvinnen i 50-årene som gikk seg vill i Skien lørdag ettermiddag, er tilbake ved bilen sin. En hundepatrulje fra politiet fulgte kvinnen tilbake til bilen, etter at politihelikopteret lokaliserte henne.

Laster kart, vennligst vent...

Kvinnen gikk seg vill nord for Ulvskollen.

Leteaksjonen ble satt i gang ved 16-tiden lørdag, etter at en kvinne hadde gått seg vill nord for Ulvskollen.

– Hun ble meldt savnet av familien sin, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt ved Telemark politidistrikt.

Kvinnen var på tur alene i området. Politiet fant bilen hennes, og de snakket også med henne over telefon. Hun skal ha gått på en sti som munnet ut i ingenting. Det er kupert terreng i området.

Klokken 1820 ble kvinnen lokalisert av politihelikopteret, men de kunne ikke lande på stedet. En hundepatrulje fra politiet kom etter kort tid fram til kvinnen. De fulgte henne tilbake til bilen.

– Den savnede kvinnen er nede ved vegen og bilen sin igjen. Hun er kald, men ikke skadet, sier Aaltvedt.

14 medlemmer fra Skien og Porsgrunn Røde Kors har deltatt i søket etter kvinnen, i tillegg til to hundepatruljer fra politiet. Det var 1,5 minusgrader i området.

– Det var et godt samarbeid mellom politihelikopteret og hundepatruljene som førte til en god utgang på denne leteaksjonen, avslutter Aaltvedt, som også retter en takk til de frivillige mannskapene fra Røde Kors.

 • Fotgjengar påkøyrd i fotgjengarfelt

  Det var ein mann på 48 år frå Porsgrunn som vart påkøyrd i eit fotgjengarfelt. Politiet har difor teke førarkortet frå den 86 år gamle mannen som køyrde bilen. Mannen som vart påkøyrd er ikkje ein syklist, slik politiet tidlegare meldte.

 • Øving i Ulefoss 19. oktober

  Torsdag 19. oktober blir det halde ei øving i samband med samvirkekurset for naudetatane i Telemark. Det vil bli utrykkingskøyring i og nær Ulefoss. Øvinga vil òg inkludere ein kanalbåt i området ved Valøya. Farga markør-røyk vil bli brukt.

 • Gjerpen slo Glassverket

  Gjerpen møtte Glassverket til bortekamp i Drammenshallen i kveld. Gjerpen vann 28–24. Etter kveldens kampar i Eliteserien i handball for kvinner ligg Gjerpen på sjuande plass på tabellen, medan Glassverket ligg på botnen.

 • Syklist køyrd til legevakt

  Den mannlege syklisten som kolliderte med ein bil, blir køyrd til Porsgrunn legevakt av ambulansen.