NRK Meny
Normal

Lena og Jannickes juleshow

Hvor mange julesanger er det mulig å framføre i løpet av noen minutter? Lena og Jannicke må ha rekorden.

Lena og jannicke

Lena Barth Aarstad og Jannicke Irwin Abrahamsen

startet sitt samarbeid i Grenland med forestillingen "Great Grenland Girls" i 2009 og fortsatte med "A Christmas Carol" og "Lena og Jannickes jul" på Jønholt Gård i 2009 og 2010.
Deres første egenproduserte forestilling "Lena & Jannicke" hadde premiere på Kafe K i Porsgrunn mai 2011. Dettte resulterte i fortsettelse med julebordshowet "Lena & Jannicke på Parkbiografen" Julen 2011.
I desember 2013 var de innom Telemarkscenen og serverte to innholdsrike medleys fra forestillingen på Parkbiografen julen 2013

 • Flere hundre får fritak

  312 fra Telemark og 2500 personer i Norge har hittil fått fritak fra de nye strømmålerne av helsemessige grunner. De kundene som hittil har fått fritak, kommer til å få en strømmåler uten automatisk sender, melder TA

 • Foreslår å spare steinsirkel

  Nye Veier vil foreslå å legge ny E18 trasé gjennom Porsgrunn 140 meter lenger syd. Dette vil spare en steinsirkel fra eldre jernalder, og bli 100 millioner billigere enn de originale planene. Men seks bolighus og et næringsbygg vil måtte rives.

 • En halv million står ubrukt

  Store summer blir stående ubrukte i fond hvert år, fordi for få personer søker på ulike legat og stipend. Til sammen står rundt en halv million kroner ubrukt de siste åra i utdanningslegatet og det sosiale legatet i Skien.

 • Prisøkning i bomringen

  Bypakke Grenland bør øke bomtakstene for personbiler uten brikke. Det foreslår fylkesrådmannen. Fylkesrådmannen foreslår en prisøkning på 10 prosent. Samtidig foreslår hun en liten prisnedgang for personbiler med brikke.