NRK Meny
Normal

Lena og Jannickes juleshow

Hvor mange julesanger er det mulig å framføre i løpet av noen minutter? Lena og Jannicke må ha rekorden.

Lena og jannicke

Lena Barth Aarstad og Jannicke Irwin Abrahamsen

startet sitt samarbeid i Grenland med forestillingen "Great Grenland Girls" i 2009 og fortsatte med "A Christmas Carol" og "Lena og Jannickes jul" på Jønholt Gård i 2009 og 2010.
Deres første egenproduserte forestilling "Lena & Jannicke" hadde premiere på Kafe K i Porsgrunn mai 2011. Dettte resulterte i fortsettelse med julebordshowet "Lena & Jannicke på Parkbiografen" Julen 2011.
I desember 2013 var de innom Telemarkscenen og serverte to innholdsrike medleys fra forestillingen på Parkbiografen julen 2013

 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.

 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.

 • Ikke bestemt seg for rekonstruering

  Politiet har ikke avgjort om de skal gjennomføre en rekonstruksjon av hendelsen som førte til at skiensmannen Hjalmar Johnsen døde. Politiet sier til Varden at de må ha svar på flere analyser før de bestemmer seg.