NRK Meny
Normal

Lena og Jannickes juleshow

Hvor mange julesanger er det mulig å framføre i løpet av noen minutter? Lena og Jannicke må ha rekorden.

Lena og jannicke

Lena Barth Aarstad og Jannicke Irwin Abrahamsen

startet sitt samarbeid i Grenland med forestillingen "Great Grenland Girls" i 2009 og fortsatte med "A Christmas Carol" og "Lena og Jannickes jul" på Jønholt Gård i 2009 og 2010.
Deres første egenproduserte forestilling "Lena & Jannicke" hadde premiere på Kafe K i Porsgrunn mai 2011. Dettte resulterte i fortsettelse med julebordshowet "Lena & Jannicke på Parkbiografen" Julen 2011.
I desember 2013 var de innom Telemarkscenen og serverte to innholdsrike medleys fra forestillingen på Parkbiografen julen 2013

 • Torgeir Børven til Odd

  På ein pressekonferanse måndag ettermiddag presenterte Odds Ballklubb Torgeir Børven som ny spelar. Børven har tidlegare spela ein periode i Odd (2009–2012). Børven signerer ein kontrakt på to og eit halvt år.

  Børven til Odd
  Foto: Katrine Rohde Johannessen
 • Trafikkulykke i Drangedal

  Naudetatane er på veg til ei trafikkulykke ved Hønnesmyra i Drangedal. Ein bil har snurra rundt og ligg på taket. Éin person er ute av bilen, det er uvisst om han er skadd.

 • Trafikkulykke ved Vinjesvingen

  En bil har tippet rundt og ligger på taket på E134 mellom Mjonøy og Edland. To personer var i bilen, de har kommet seg ut. Det er ikke klart om de er skadd.

 • Roleg vêr dei neste dagane

  Laster Twitter-innhold